On The Run Tour: η πιο επιτυχημένη περιοδεία όλων των εποχών αναμένεται να είναι αυτή της Beyonce και του Jay Z

On The Run Tour: η πιο επιτυχημένη περιοδεία όλων των εποχών αναμένεται να είναι αυτή της Beyonce και του Jay Z

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ίδια στιγμή που στο διαδίκτυο κυκλοφορούν φήμες που θέλουν την περιοδεία των Beyonce και Jay Z, On The Run Tour να είναι μία επικείμενη αποτυχία, το Forbes αντικρούει αυτόν τον ισχυρισμό χρησιμοποιώντας κάποια πραγματικά στοιχεία. 

Η περιοδεία είναι σε καλό δρόμο για να πουλήσει 1 εκατομμύριο εισιτήρια, κάτι που  θα οδηγήσει σε εισπράξεις περίπου 100 εκατομμύριων δολαρίων. Μπορεί ο αριθμός να μην είναι γιγαντιαίος, συγκριτικά με τα 400 εκατομμύρια δολάρια που έχουν καταφέρει να αγγίξουν καλλιτέχνες όπως οι U2, Rolling Stones και Madonna. Ωστόσο, αυτοί οι αριθμοί δεν λαμβάνουν υπόψη ότι αυτά τα μικτά νούμερα συγκρίνονται με τον αριθμό συναυλιών της κάθε περιοδείας. Όταν υπολογιστούν, με βάση τα κέρδη κάθε μεμονωμένης ημερομηνίας, η Beyonce και ο Jay Z πρόκειται να ξεκινήσουν τη δεύτερη μεγάλη σε μέγεθος με μικτά κέρδη περιοδεία στην ιστορία. Όπου μικτά κέρδη είναι τα συνολικά κέρδη της περιοδείας και όχι τα χρήματα που θα πάρουν στα χέρια τους οι δύο καλλιτέχνες.

Επειδή η περιοδεία  On the Run περιλαμβάνει 20 παραστάσεις – σε σύγκριση, για παράδειγμα με τις 100 των U2, τις 219 του Roger Waters 219 και τις 156 των Police – η περιοδεία θα συγκεντρώσει περίπου 5 εκατομμύρια δολάρια ανά show. Ο αριθμός αυτός δεν υστερεί και τόσο, αν αναλογιστούμε ότι στην 360 Tour των U2 360 Tour, το 2009, η είσπραξη κάθε show ανερχόταν στα 7 εκατομμύρια δολάρια. Η πρόβλεψη του Forbes θα πρέπει πραγματικά να ανακουφίζει τους εκπροσώπους Τύπου των δύο καλλιτεχνών, μιας και το τελευταίο διάστημα είχαν ουκ ολίγες δυσκολίες να αντιμετωπίσουν. Μετά τα νέα που ήθελαν μία πιθανή απογοήτευση στις πωλήσεις των εισιτηρίων, οι φήμες περί κατάρρευσης του γάμου έκαναν την εμφάνισή τους. Αν όμω,ς όντως υπάρχει ένας λόγος που ο κόσμος δεν αγοράζει εισιτήρια, αυτός είναι ίσως η τιμή των πρώτων θέσεων που αγγίζουν τα 500 δολάρια. Μετά μάλιστα από την είδηση ότι το HBO θα προβάλει αρκετό συναυλιακό υλικό, ποιος δεν θα προτιμούσε να πάρει μία γεύση από την περιοδεία του ζεύγους από την άνεση του καναπέ του;

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT