Kenzodiac: Το νέο site αστρολογίας από την Kenzo

Kenzodiac: Το νέο site αστρολογίας από την Kenzo

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όλοι χρειαζόμαστε την καθοδήγηση των άστρων που και που, και με το νέο site της Kenzo, ένα είναι σίγουρο: ποτέ πριν οι αστρολογικές προβλέψεις δεν είχαν τόσο στιλ.

Ο γαλλικός Οίκος Μόδας αποφάσισε να ασχοληθεί με τη μοίρα και το πεπρωμένο, συνδυάζοντας έτσι τη μόδα με την Aστρολογία στο ολοκαίνουριο site Kenzodiac. Οι εικόνες που αντιπροσωπεύουν το κάθε ζώδιο είναι ειδικά σχεδιασμένες για την ιστοσελίδα από τον καλλιτέχνη Julien Ceccaldi, και οι προβλέψεις είναι έτη φωτός μακριά από ότι έχουμε συνηθίσει να διαβάζουμε μέχρι στιγμής.

Εκτός όμως από τις προβλέψεις για την προσωπική, ερωτική και επαγγελματική σου ζωή, το Kenzodiac μοιράζεται με τους αναγνώστες του και μερικά fashion tips. Καλό marketing; Σίγουρα, αν σκεφτείς ότι οι Δίδυμοι χρειάζονται οπωσδήποτε εκείνο το Kenzo ρολόι με την τίγρη που εποφθαλμιούν εδώ και καιρό! Ανεξάρτητα όμως από το ενδιαφέρον σου προς την Αστρολογία, όλοι λατρεύουν την Kenzo, οπότε κάθε αφορμή για αγορά δικαιολογείται.

Επιμέλεια: Μάρω Παρασκευούδη

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT