Η Kate Upton στο νέο video clip των Lady Antebellum

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο  νέο video clip των Lady Antebellum πρωταγωνιστεί η Kate Upton, η οποία μάλιστα τολμά να ‘τα βάλει’ με τον ηθοποιό Tony Hale, γνωστό από τις τηλεοπτικές σειρές Arrested Development και VEEP.

Η συμμετοχή στο βίντεο ενός φίλου της ήταν αρκετή για να βρεθεί η Upton στις σελίδες του Sports Illustrated και στη συνέχεια να αποκτήσει το δικό της εξώφυλλο. Και μπορεί μερικά μοντέλα – συνάδελφοί της να μην αναφέρονται στο πρόσωπό της με τα καλύτερα λόγια, αλλά αυτό δεν εμπόδισε την Upton να συνεργαστεί με εστέτ περιοδικά, αλλά και με τον Terry Richardson. Οι επιτυχίες όμως, της Upton δεν σταματούν εκεί, αφού πρόσφατα κυκλοφόρησε η ταινία ‘Η Άλλη Γυναίκα’, στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τις Cameron Diaz και Leslie Mann.

Σκηνοθετημένο από τον  Shane Drake και γυρισμένο στο Los Angeles, τον περασμένο μήνα, το video clip του "Bartender" μεταφέρει το μοντέλο του Sports Illustrated swimsuit issue και τις φίλες της σε μία τρελή βραδιά, που σύντομα εξελίσσεται σε ένα διαγωνισμό ποτού, ενάντια στον Hale, ο οποίος υποδύεται τον bartender. Η Upton βγαίνει κερδισμένη μετά από μία σκληρή μάχη, αφήνοντας εμβρόντητο τον bartender.

Το "Bartender" αποτελεί το πρώτο single, του βραβευμένου με Grammy συγκροτήματος της κάντρι σκηνής, από το πέμπτο άλμπουμ τους το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα τον ίδιο χρόνο. 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT