Στα παρασκήνια του show του Versace με τα πιο όμορφα μοντέλα

Στα παρασκήνια του show του Versace με τα πιο όμορφα μοντέλα

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι πυρετώδεις προετοιμασίες πριν από ένα catwalk δεν φαίνεται να πτοούν τα μοντέλα στα παρασκήνια του show του Versace, τα οποία δεν σταματούν να χαμογελούν και να τραβούν φωτογραφίες.

Κομμωτές, μακιγιέζ και αισθητικοί εργάζονται ασταμάτητα για να δημιουργήσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα για το show. Μοντέλα με τσιμπιδάκια στα μαλλιά, κονσίλερ κάτω από τα μάτια και άλλα αφημένα στα χέρια των ειδικών για αποτρίχωση, μοιάζουν να ξεπήδησαν από σκηνή της ταινίας Zoolander.

Τα μοντέλα εμφανίστηκαν αργότερα στην επίδειξη μόδας της Donatella Versace, στην οποία παρουσίασαν μεταξύ άλλων, χαλαρά κοστούμια σε μπλε αποχρώσεις, ασπρόμαυρα, αλλά και την επιστροφή των εφαρμοστών t-shirt. Πιο ασυνήθιστα όμως ήταν τα μαγιό, με τον Οίκο να εισάγει σχέδια με έναν ώμο, μαζί με πιο παραδοσιακά λευκά, στενά παντελόνια.

Ωστόσο, τα αντρικά show δεν περιελάμβαναν μόνο περίεργα μαγιό και μαυρισμένα μοντέλα. Τα πρόσφατα catwalks των Calvin Klein, Marni και Jil Sander που παρουσιάστηκαν στο Μιλάνο, ήταν μόνο μερικά από αυτά που έθεσαν τον πήχη στην αντρική μόδα ακόμα πιο ψηλά. Ο Calvin Klein προτίμησε την επιστροφή στον μινιμαλισμό των 90s, με εφαρμοστά γιλέκα σε nude χρώματα, τα οποία είχαν αποδομηθεί και μετατραπεί σε t-shirts, με τη βοήθεια χαλαρών μανικιών. 

Πιστός στις φόρμες του, ο καλλιτεχνικός διευθυντής Italo Zucchelli κράτησε τα πράγματα ουδέτερα, χρησιμοποιώντας τις ίδιες ευκολοφόρετες nude αποχρώσεις σε όλα τα ρούχα, από σορτς μέχρι μπλούζες.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT