Στα γυρίσματα του νέου video clip της sexy Beyonce και του Jay Z

Στα γυρίσματα του νέου video clip της sexy Beyonce και του Jay Z

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον πρώτο ενθουσιασμό για  την κυκλοφορία του video clip της Beyonce και του Jay Z για την περιοδεία τους με τίτλο "On the Run" ήρθαν να ενισχύσουν οι νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του μουσικού βίντεο.

Το ζευγάρι αποφάσισε να μοιραστεί με τους θαυμαστές του μια σειρά φωτογραφιών από τα παρασκήνια του βίντεο, στο οποίο συμμετέχουν πολλά διάσημα ονόματα του Χόλιγουντ. Οι φωτογραφίες δείχνουν την Beyonce και τον σύζυγό της να γυρίζουν μία ληστεία σε τράπεζα και να προσπαθούν να διαφύγουν, έναν μουσάτο Jake Gyllenhaal, τις αδερφές Kidada, την Rashida Jones και την Emmy Rossum, η οποία υποδύεται μία αστυνομικό.

Από το φωτογραφικό άλμπουμ δεν λείπουν όμως, και ασπρόμαυρες φωτογραφίες των Beyoncé και Blake Lively. Η δεύτερη υποδύεται την καλύτερη φίλη της τραγουδίστριας, κάτι που φαίνεται να διασκεδάζει κρίνοντας από τα χαμόγελα στις φωτογραφίες. Πρόσφατα μάλιστα, οι δυο τους βρέθηκαν  σε εκδήλωση του Gucci και η Blake έδειχνε τον ίδιο ενθουσιασμό δίπλα στην Beyonce. 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT