Συνέντευξη με την Valia Gabriel: Τα σανδάλια που θέλεις (και) αυτό το καλοκαίρι

Συνέντευξη με την Valia Gabriel: Τα σανδάλια που θέλεις (και) αυτό το καλοκαίρι

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εμπνευσμένα από αρχαιοελληνικά σχέδια και φτιαγμένα αποκλειστικά στο χέρι με δέρματα πρώτης ποιότητας, τα σανδάλια της Valia Gabriel σού δίνουν την άνεση που αναζητάς αλλά και extra πόντους στο στιλ σου. Μακριά από πρόσκαιρες τάσεις και υπερβολές, τα σανδάλια αποπνέουν έναν κομψό μινιμαλισμό που αντέχει στον χρόνο. Άλλωστε, αυτός είναι και ο στόχος της σχεδιάστριας: να δημιουργεί απλά και διαχρονικά σανδάλια. Και το καταφέρνει. 

Συνέντευξη στη Μάρω Παρασκευούδη

Έχεις καταφέρει να δημιουργήσεις σανδάλια ξεχωριστά που αγαπήθηκαν από τις γυναίκες. Πώς νιώθεις;

Ξεκίνησα να φτιάχνω σανδάλια με βάση τις δικές μου προτιμήσεις και προσδοκίες. Σίγουρα είναι πολύ ευχάριστο όταν κάτι που δημιουργείς αρέσει και έχει απήχηση. Για μένα είναι μεγάλη χαρά να βλέπω μία γυναίκα  να φοράει τα σανδάλια μου.

Πες μας λίγα λόγια για την τελευταία σου συλλογή; Από που εμπνέεσαι και με τι υλικά δουλεύεις;

Η τελευταία μου συλλογή, όπως και η προηγούμενη, είναι λιτή και διαχρονική. Μου αρέσει να δημιουργώ σχέδια απλά, τα οποία μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες και κάθε χρόνο. Σίγουρα επηρεάζομαι από την ελληνική κουλτούρα, αλλά ίσως σε μία πιο μοντέρνα εκδοχή της. Δουλεύω με δέρματα και υλικά τα οποία προμηθεύομαι από Ιταλία και Γαλλία.

Πώς θα ήθελες ιδανικά να δεις φορεμένα τα σανδάλια σου;

Κάθε γυναίκα έχει δικό της στυλ και προσωπικότητα. Η καθεμία μπορεί να τα υποστηρίξει με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, και να τα κάνει να δείχνουν τελείως διαφορετικά ανάλογα με τους συνδυασμούς που κάνει.

Ποια είναι σχέση σου με την αγορά του εξωτερικού;

Με ενδιαφέρει αρκετά, γιατί υπάρχει μεγάλη ζήτηση.

Υπάρχει κάποιο σανδάλι που να ξεχωρίζεις ιδιαίτερα;

Μου αρέσουν κάποια σχέδια που ίσως θυμίζουν περισσότερο Ελλάδα.

Τα σχέδια σου για το μέλλον;

Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν κάνω σχέδια για το μέλλον, δεν μου αρέσει να προγραμματίζω. Κάτι που μπορεί βέβαια να κάνω είναι να βάζω στόχους.

Αρκεί ένα κλικ στο valiagabriel.com για να διαλέξεις τα σανδάλια που θέλεις και να ενημερωθείς για το που μπορείς να τα βρεις. 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT