Η υπέροχη Jerry Hall περίμενε 19 χρόνια να δει την κόρη της, Georgia May Jagger, να ποζάρει για το Angel

Η υπέροχη Jerry Hall περίμενε 19 χρόνια να δει την κόρη της, Georgia May Jagger, να ποζάρει για το Angel

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε μία οικογένεια που η ομορφιά είναι θέμα γονιδίων, η Georgia May Jagger φαίνεται να ακολουθεί τα χνάρια της μητέρας της. Η μικρότερη κόρη της Jerry Hall και του Sir Mick Jagger συμμετείχε στην πρώτη της διαφήμιση, ως το νέο πρόσωπο του θρυλικού αρώματος Angel του Thierry Mugler – 19 χρόνια μετά από την καμπάνιας της μητέρα της.

Το νεαρό μοντέλο αποκάλυψε τις φωτογραφίες της καμπάνιας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας: «Με τιμά το γεγονός ότι είμαι το νέο πρόσωπο του αρώματος Angel του #ThierryMugler 19 χρόνια μετά τη μητέρα μου». Η 38άχρονη τότε Jerry ήταν το πρόσωπο του αρώματος από το 1995 έως το 1997, με τη χαρακτηριστική αφίσα που την απεικονίζει ξαπλωμένη σε αμμόλοφο και λουσμένη από το φως του φεγγαριού. Στα βήματα όχι μόνο της μητέρας της, αλλά και των Eva Mendes και Naomi Watts, η Jagger – γνωστή για τις καμπάνιες της Rimmel και το χαρακτηριστικό κενό ανάμεσα στα δόντια της – φέρνει νέο αέρα στο brand με το σλόγκαν ‘Beware of angels’ (μτφρ. Προσοχή στους αγγέλους).

Η υπέροχη Jerry Hall περίμενε 19 χρόνια να δει την κόρη της, Georgia May Jagger, να ποζάρει για το Angel-1

«Ήταν μία πολύ δημιουργική διαφήμιση. Κάποια στιγμή ήμουν βαμμένη μπλε και καλυμμένη με χρυσόσκονη. Ήταν απίστευτο να ανατρέχεις σε όλα τα αρχεία του Mugler και να βλέπεις τόσα πολλά υπέροχα φορέματα. Σου έδινε τεράστια έμπνευση» είπε η Jagger στο περιοδικό Vogue, ενώ πρόσθεσε «Η μητέρα μου ήταν μούσα του Mugler και συμμετείχε συχνά στις επιδείξεις του στο Παρίσι. Έχω τόσες υπέροχες αναμνήσεις από το άρωμα, καθώς και από την ανάμειξη της μητέρας μου στο brand. Είναι πολύ ξεχωριστό για μένα να ακολουθώ τα βήματά της»

Μητέρα και κόρη ήταν ανέκαθεν πολύ κοντά η μία στην άλλη και έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν για τα Sunglasses Hut σε μια κοινή εκστρατεία για την Ημέρα της Μητέρας . Το 2010 ξεκίνησαν μάλιστα και μία αυστραλιανή σειρά αντηλιακών με το όνομα Invisible Zinc.

Επιμέλεια: Μάρω Παρασκευούδη

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT