H Rihanna ντύθηκε! Η εντυπωσιακή φωτογράφιση στο Harper’s Bazaar Arabia

H Rihanna ντύθηκε! Η εντυπωσιακή φωτογράφιση στο Harper’s Bazaar Arabia

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί να είναι γνωστή για τις προκλητικές της εμφανίσεις, αλλά στην πρόσφατη φωτογράφισή της για το περιοδικό Harper's Bazaar Arabia, η Rihanna αποφάσισε να ντυθεί, και μάλιστα αρκετά σεμνά.

Μετά τις ημίγυμνες φωτογραφίες που όλοι έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε, η 26άχρονη τραγουδίστρια έκανε τη διαφορά, ποζάροντας ντυμένη με στιλ και αρκετά μέτρα υφάσματος πάνω της – κάτι που προμηνύεται και από τον τίτλο του εξωφύλλου “Rihanna of Arabia: The new modesty, cover up in style”.

H Rihanna ντύθηκε! Η εντυπωσιακή φωτογράφιση στο Harper’s Bazaar Arabia-1

Το περιοδικό ανέβασε στη σελίδα του στο Facebook μερικές φωτογραφίες, δίνοντας μία πρώτη γεύση από το τεύχος Ιουλίου/Αυγούστου. Οι φωτογραφίες απεικονίζουν την Rihanna να φοράει εκμοντερνισμένες παραδοσιακές ενδυμασίες της Μέσης Ανατολής, μαζί με μαντήλες και βέλο. Για τις ανάγκες του εξωφύλλου, η Rihanna κάλυψε το πρόσωπό της,  σύμφωνα με την μουσουλμανική παράδοση, με ένα βέλο που ξεκινά από την κορυφή του κεφαλιού της και δένει στο λαιμό της σε ένα γιγαντιαίο περίτεχνο φιόγκο.  Δεν είναι όμως όλες οι στιλιστικές επιλογές της Rihanna εμπνευσμένες από τη μουσουλμανική παράδοση, με την pop star να φοράει μία avant garde ολόσωμη φόρμα που καλύπτει και το κεφάλι της – με ασορτί μάσκα.

 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT