Η Kate Bosworth παρουσιάζει μία εφαρμογή για το κινητό που θα λατρέψει κάθε γυναίκα

Η Kate Bosworth παρουσιάζει μία εφαρμογή για το κινητό που θα λατρέψει κάθε γυναίκα

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αγάπη της Kate Bosworth για τη μόδα είναι γνωστή, αλλά πρόσφατα αποφάσισε να κάνει κάτι για όλες τις γυναίκες που την αγαπούν εξίσου.  Έτσι, δημιούργησε ένα application για το iPhone, το οποίο λειτουργεί όπως ακριβώς και η εφαρμογή Shazam για τα τραγούδια. Αντί οι χρήστες να ηχογραφούν  το τραγούδι που θέλουν να μάθουν, το Style Thief τους επιτρέπει να  φωτογραφίζουν το ντύσιμο που είδαν είτε στον δρόμο είτε σε κάποιο περιοδικό. Στη συνέχεια, η εφαρμογή βρίσκει το ρούχο και ενημερώνει τους χρήστες σε πιο site μπορούν να ρο βρουν. Η εφαρμογή διαθέτει μία επιλογή "click to buy", όπως ακριβώς το Amazon, και επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν την αγορά κατευθείαν μέσα από το Style Thief.

Η με το λανσάρισμα της εφαρμογής είπε : 'Όλοι έχουμε νιώσει αυτή τη ζήλια όταν αντικρίζουμε ένα στιλάτο ντύσιμο. Είτε το έχουμε δει σε μία φίλη μας, είτε σε κάποιο περιοδικό"σχολίασε η Kate Bosworth. Οι χρήστες της εφαρμογής έχουν πρόσβαση σε online εμπόρευμα το οποίο θα καλύπτει ένα ευρύ φάσμα τιμών. Έχουν μάλιστα και τη δυνατότητα να αγοράσουν κατευθείαν αυτό που θέλουν μέσα από την εφαρμογή, μόλις το εντοπίσουν, ή να ζητήσουν να ειδοποιηθούν μόλις μπει σε έκπτωση. Φαίνεται ότι η Bosworth και οι συνεργάτες της έχουν σκεφτεί μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια!

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT