Cara Delevingne: Η πρώτη solo star της καμπάνιας Τοpshop

Cara Delevingne: Η πρώτη solo star της καμπάνιας Τοpshop

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το cover girl της "Vogue" είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο hot ονόματα στο χώρο της μόδας αυτή τη στιγμή. Παρά τη μικρή της ηλικία, μόλις 22 χρονών, η Cara έχει περπατήσει στα catwalks της Chanel, έχει τη δική της σειρά με τσάντες Mulberry και έχει πάρει μέρος σε πολλές διαφημιστικές καμπάνιες μεγάλων brand, όπως Burberry, DKNY και Yves Saint Laurent.

Οι «χρυσές» συνεργασίες της, όμως, δεν τελειώνουν εδώ για το χαρισματικό κορίτσι της μόδας. H Delevingne έγινε το πρώτο μοντέλο που εμφανίστηκε solo στη καμπάνια της Topshop ως star στη φθινοπωρινή-χειμωνιάτικη σειρά του γνωστού brand.

Τα looks της Cara, για τη φθινοπωρινή κολεξιόν της Topshop, επιμελήθηκε η creative director και πρώην συντάκτρια μόδας της “Vogue”, Kate Phelan. "H Cara είναι το αληθινό κορίτσι του Topshop, τo στιλ της εμπνέει αυτοπεποίθηση και ένα μυστήριο, το οποίο είναι ταυτόχρονα chic, cool και casual”, είπε η Kate Phelan.

Η Cara Delevingne ξεκίνησε τη συνεργασία της με το διάσημο brand το 2010, όταν εμφανίστηκε ως guest σε ένα βίντεο για την καμπάνια της “Kate Moss for Topshop”.

Στη συνέχεια περπάτησε σε τρία συνεχόμενα catwalks για τις collections Τοpshop Unique London Fashion Week Shows και ήταν το πρώτο μοντέλο που είχε ενσωματωμένη κάμερα στη τσάντα της κατά τη διάρκεια πασαρέλας του ίδιου οίκου.

Τέλος, να σημειωθεί πως η νέα καμπάνια συμπίπτει με την προσπαθεια της διεθνούς ανάπτυξης της εταιρείας Topshop καθώς  5 καταστήματα πρόκειται να ανοίξουν στις Η.Π.Α  -συγκεκριμένα στην 5η λεωφόρο της Νέας Υόρκης- αλλά και σε άλλα σημεία του κόσμου όπως στο Amsterdam, το Hong Kong, τη Νέα Ζηλανδία και τον Παναμά.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΣΟΦΙΑ ΧΡΗΣΤΟΥ 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT