New York Fashion Week: Η collection Jill Stuart για την άνοιξη/καλοκαίρι 2014 εμπνεύστηκε από τη Jerry Hall

New York Fashion Week: Η collection Jill Stuart για την άνοιξη/καλοκαίρι 2014 εμπνεύστηκε από τη Jerry Hall

2' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H Έμπνευση

« Η collection Jill Stuart για την άνοιξη/καλοκαίρι 2014 εμπνεύστηκε από τη Jerry Hall  στην παραλία – 50% άμμος και 50%  glam»

Το Hair Look

Ο κορυφαίος Stylist James Pecis για τη Moroccanoil πρόσθεσε στην collection τους αισθησιακούς και πολυτελείς  κυματισμούς της Jerry Hall με ένα φρέσκια, νεανική νότα που αναδεικνύει την «άγρια» πλευρά σας.

Πώς δημιουργήθηκε το look

• «Σε νωπά μαλλιά, δημιουργείστε μια χωρίστρα στην μέση. Για να δημιουργηθεί όγκος, απλώστε Moroccanoil Root Boost από τις ρίζες έως τις άκρες».

• «Έπειτα, απλώστε Moroccanoil Volumizing Mousse στις ρίζες για απαλό όγκο στην γραμμή των μαλλιών»

• «Στεγνώστε τα μαλλιά με Moroccanoil Boar Bristle Classic Brush».

• «Χωρίστε τα μαλλιά σε τμήματα των 3 εκατοστών, τυλίξτε κάθε μία τούφα με ψαλίδι για μπούκλες και συγκρατήστε τη με φουρκέτες. Αφήστε να κρυώσουν τα μαλλιά και λύστε τα».

• «Χτενίστε απαλά τους κυματισμούς χρησιμοποιώντας τη Moroccanoil Boar Bristle Classic Brush για να αποκτήσουν τα μαλλιά σας  απαλή και πολυτελή υφή».

• «Απλώστε μια μικρή ποσότητα Moroccanoil Curl Defining Cream στα χέρια σας και με τα δάχτυλα απλώστε στις άκρες και τις τούφες που «πετάνε» και μετά προσθέστε λίγο στις τούφες γύρω από το πρόσωπο».

Τα Προϊόντα

Το Moroccanoil Root Boost είναι μία νέα καινοτομία για styling που δίνει φυσικό όγκο στην όψη, ενισχύοντας και ενδυναμώνοντας τα μαλλιά στη ρίζα, χωρίς να χρειάζεται να χτενιστούν ανάποδα ή να ταλαιπωρηθούν. Αυτό το ελαφρύ σπρέι για όγκο λειτουργεί υπέροχα σε κάθε τύπο και υφή μαλλιών, όπως τα ίσια, τα λεπτά ή τα σγουρά. Αμέσως δίνει όγκο την τρίχα και τη ρίζα για ένα μακράς διάρκειας ανόρθωση για κάθε στυλ και με όγκο που δεν πέφτει.(αναμένεται το 2014)

To Moroccan Volumizing Mousse είναι ειδικά σχεδιασμένο για να δίνει σώμα, όγκο και φυσική κίνηση. Η ελαφριά φόρμουλά του παρέχει ένα ελαστικό, μεγάλης διάρκειας κράτημα και δημιουργεί φυσικά στυλ με όγκο. Το Moroccan Volumizing Mousse δίνει όγκο και γεμίζει την τρίχα ενώ δεν κολλάει. Τα μαλλιά παραμένουν υγιή με μία αίσθηση λάμψης. (αναμένεται το 2014)

Η Moroccanoil Boar Bristle Brush χρησιμοποιεί υλικά υψηλής ποιότητας για να παρέχει την απόλυτη εμπειρία στη φροντίδα των μαλλιών, για μαλλιά υγιή, λαμπερά, ευκολοχτένιστα. Έχοντας δοκιμαστεί από τους A-list celebrities και την πασαρέλα, τα αποτελέσματα έχουν αποδειχθεί για όλους τους τύπους μαλλιών. Οι ειδικές τρίχες της παρέχουν το πρόσθετο πλεονέκτημα του μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής. προσφέρει ενυδάτωση και τόνωσητο τριχωτό της κεφαλής. Το αποτέλεσμα: με επαναλαμβανόμενη χρήση, τα μαλλιά γίνονται πιο απαλά, πιο υγιή και χτενίζονται πιο εύκολα. Η κατασκευή της επιτρέπει την εύκολη χρήση της, με λαβή που είναι ανθεκτική στη θερμότητα.  (αναμένεται το 2014)

Η Moroccanoil Intense Curl Cream είναι μία κρέμα styling που δεν θέλει ξέβγαλμα για όμορφες, ελαστικές μπούκλες με φυσική λάμψη. Η επαναλαμβανόμενη χρήση παρέχει φανταστική λάμψη, κράτημα και προστασία. (300ml: 31,90€)

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT