To εντυπωσιακό show της Chanel στο Παρίσι

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Karl Lagerfeld, ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Chanel, είναι γνωστός για τις εντυπωσιακές και πρωτοποριακές επιδείξεις που διοργανώνει κάθε χρόνο. Φέτος αποφάσισε να γιορτάσει την επίδειξη μόδας της Chanel για την κολεξιόν Άνοιξη 2015 με μια διαδήλωση υπέρ των δικαιωμάτων των γυναικών! Στα πλαίσια της εβδομάδας μόδας στο Παρίσι τα μοντέλα της Chanel φορώντας τις δημιουργίες του οίκου μετέτρεψαν τους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας σε πασαρέλα με τα μοντέλα να κρατούν πλακάτ και ντουντούκες φωνάζοντας συνθήματα για το δικαίωμα τους να είναι ξεχωριστές.

Η κολεξιόν της Chanel φέτος συνδύασε το μοντέρνο με το κλασικό και τις γυναικείες γραμμές στα ρούχα με τις αντρικές. Οι προτάσεις του Lagerfeld για το 2015 είναι οι ρίγες, οι θηλυκές γραμμές που δίνουν την αίσθηση του casual αλλά και του smart και τα ευρύχωρα ρούχα που είναι μοντέρνα αλλά και κλασικά.

 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT