See-Through: Υιοθετήστε την πιο σέξι τάση της σεζόν

See-Through: Υιοθετήστε την πιο σέξι τάση της σεζόν

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το see through στοιχείο στα ρούχα αποτελεί τάση για φέτος το φθινόπωρο και τον χειμώνα. Αγαπημένο ένδυμα πολλών οίκων, όπως του Dolce & Gabbana και του Gucci, το see through συνεχίζει να είναι ένα από τα πιο hot item της σεζόν είτε στα πουκάμισα είτε σε φούστες και φορέματα.

Συνδυάστε το see through πουκάμισο είτε με το αγαπημένο σας παντελόνι είτε με μία φούστα mini ή midi. Δώστε έμφαση στα εσώρουχα που θα φορέσετε και προτιμήστε μαύρο χρώμα για πιο σέξι εμφανίσεις.

Επιλέξτε see through πουκάμισο ή μπλούζα με μια pencil φούστα για πιο βραδινές ή επίσημες εμφανίσεις, ενώ επιλέξτε μια skater φούστα για girly πινελιές στις απογευματινές εμφανίσεις σας ή για το γραφείο.

Τα see through φορέματα είναι sexy και πολύ θηλυκά: Επιλέξτε see through λεπτομέρειες για να  τονίσετε το δυνατό σας σημείο είτε το μπούστο και τα μπράτσα είτε την κοιλιά.

Αναδείξτε τα see through ρούχα σας με ψηλοτάκουνα παπούτσια! Δεν θα ήταν υπερβολή να τα συνδυάσουμε με γόβες, peep toes αλλά και δερμάτινες μπότες για τέλειες εμφανίσεις.

See-Through: Υιοθετήστε την πιο σέξι τάση της σεζόν-1

Topshot 46 Ευρώ

See-Through: Υιοθετήστε την πιο σέξι τάση της σεζόν-2

MSGM 265 Ευρώ

See-Through: Υιοθετήστε την πιο σέξι τάση της σεζόν-3

BSB 34,90 Ευρώ

Σοφία Χρήστου

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT