Ανδρόγυνο look για κομψές και ξεχωριστές εμφανίσεις

Ανδρόγυνο look για κομψές και ξεχωριστές εμφανίσεις

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μήπως ήρθε η στιγμή να νιώσουμε stylish και sexy με τελείως διαφορετικό τρόπο; To στιλ που αγάπησε και αγαπάει ο οίκος Chanel είναι φέτος της μόδας περισσότερο από ποτέ. Ποιος μπορείς άλλωστε να ξεχάσει την εμφάνιση της Angelina Jolie στο κόκκινο χαλί με μαύρο σακάκι, άσπρο πουκάμισο και μαύρο cigarrette παντελόνι;

Όλα ξεκίνησαν τη δεκαετία του ’30 με τη γερμανίδα ηθοποιό Marlene Dietrich , η οποία ενέταξε τα αντρικά κομμάτια στη γυναικεία γκαρνταρόμπα. Το ντύσιμο αυτό εκπέμπει το έντονο και δυναμικό στοιχείο μιας γυναίκας που είναι στιλάτη και κομψή ακόμη και με ρούχα που δεν σχεδιάστηκαν -ακριβώς- για αυτήν.

Τα must have κομμάτια για να πετύχετε το ανδρόγυνο look:

1.Το μαύρο σακάκι είναι απαραίτητο τόσο για το γραφείο όσο και στις βραδινές μας εξόδους.

2. Το cigarette παντελόνι! Το sexy δεν είναι απαραίτητα προκλητικό για αυτό ένα παντελόνι σε ίσια γραμμή -κατά προτίμηση- μαύρο είναι βασικό κομμάτι του tuxedo look.

3.Λευκό top. Είτε είναι πουκάμισο είτε είναι μία απλή μπλούζα, το λευκό είναι ένα chic χρώμα που μπορείτε να το φορέσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ.

4.Οxford shoes, broques. Τα παπούτσια με κορδόνια σε ανδρόγυνο στιλ δεν είναι μόνο βολικά αλλά δίνουν στιλ σε ολόκληρο το look.

Μην ξεχνάτε πως το μυστικό είναι να καταφέρετε να χρησιμοποιήσετε αντρικά κομμάτια αναδεικνύοντας πάντα τη θηλυκή σας πλευρά.

Σοφία Χρήστου

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT