Οι πιο καλοντυμένες γυναίκες της showbiz

Οι πιο καλοντυμένες γυναίκες της showbiz

2' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάθε χρόνο ο κόσμος της μόδας αξιολογεί τις πιο καλοντυμένες γυναίκες της showbiz με βάση τις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί. Οι διάσημες ηθοποιοί, τραγουδίστριες, μοντέλα και τηλεοπτικές stars έχουν πάντα μια ομάδα από στιλίστες που φροντίζουν το στιλ τους, όμως οι γυναίκες που καταφέρνουν να μπουν στις λίστες με τις πιο στιλάτες celebrities είναι όσες καταφέρνουν σε κάθε τους εμφάνιση να αναδείξουν την προσωπικότητά τους και τη θηλυκότητα τους μέσα από τα ρούχα που επιλέγουν.

Φέτος το βρετανικό περιοδικό Glamour ανέδειξε ως πιο καλοντυμένη celebrity την πανέμορφη Jennifer Lawrence ενώ την υπόλοιπη πεντάδα συμπληρώνουν η Lupita Nyong'o στη δεύτερη θέση, η Kristen Stewart στην τρίτη θέση και οι Emma Watson και Blake Lively στην τέταρτη και την πέμπτη θέση αντίστοιχα. Η Jennifer Lawrence επιλέγει κυρίως Christian Dior τουαλέτες για τις επίσημες εμφανίσεις της προσέχοντας πάντα ώστε τα μαλλιά αλλά και τα αξεσουάρ της να συμπληρώνουν ιδανικά το look της. Οι καλύτερες στιγμές της στο κόκκινο χαλί εκτός από το λευκό Dior φόρεμά της στα Oscar, ήταν αδιαμφισβήτητα η σέξι εμφάνισή της με το κόκκινο Stella McCartney φόρεμα αλλά και τα πιο ιδιαίτερα look της με Tom Ford, Proenza Schouler και Alberta Ferretti.

Η βραβευμένη με Oscar Lupita Nyong’o άφησε τους επαγγελματίες της μόδας άφωνους με τις εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί από το 2012 και έπειτα που έγινε ευρέως γνωστή με τον ρόλο της στο 12 Years A Slave. Η ηθοποιός μπορεί να μην έχει βρει ακόμα το look που της ταιριάζει απόλυτα, όμως οι πειραματισμοί που κάνεις στις δημόσιες εμφανίσεις της όχι μόνο έδειξαν ότι έχει προσωπική άποψη για το στιλ της αλλά και πως άξια συγκαταλέγεται στις πιο καλοντυμένες διάσημες γυναίκες. Τόσο ώστε να εκτοπίζει από τη δεύτερη θέση ακόμα και την Kristen Stewart, η οποία πέρυσι ήταν στην κορυφή της συγκεκριμένης λίστας. Η ηθοποιός που έγινε γνωστή μέσα από τους ρόλους της στο Twilight μπορεί στην καθημερινότητά της να προτιμά casual ρούχα, όμως στο κόκκινο χάλι εμφανίζεται πάντα κομψή με Balenciaga ή Zuhair Murad τουαλέτες δημιουργώντας πάντα ένα rock chic look που αντικατοπτρίζει απόλυτα την προσωπικότητα της.

Η Emma Watson και η Blake Lively ακολουθούν, κλείνοντας την πρώτη πεντάδα, με εμφανίσεις που θεωρούνται πιο κλασικές. Η βρετανίδα ηθοποιός μπορεί να αγαπήθηκε από το κοινό ως Ερμιόνη στις ταινίες του Harry Potter, όμως λατρεύτηκε από τον κόσμο της μόδας για το στιλ της που πάντα την ξεχώριζε από τις περισσότερες συναδέλφους της. Η εμφάνισή της στις Χρυσές Σφαίρες με το Christian Dior Couture σύνολο έδειξε ότι δεν φοβάται να παίρνει στιλιστικά ρίσκα και να δείξει ότι διασκεδάζει με την μόδα. Η Blake Lively που έγινε δημοφιλής μέσα από τη σειρά Gossip Girl  και το στιλ που υιοθέτησε η Serena, ο ρόλος που υποδυόταν, κατάφερε και στην προσωπική της ζωή να αναδειχτεί σε style icon προτιμώντας πάντα chic ρούχα με girly πινελιές.

Η λίστα με τις πιο καλοντυμένες celebrities δεν θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει την Angelina Jolie, την Kate Middleton, την Katy Perry και την Jennifer Aniston αλλά και τις Emma Stone, Lady Gaga, Beyonce, Jennifer Lopez, Florence Welch, Victoria Beckham, Rihanna, Lily Collins, Taylor Swift, Vanessa Hudgens και Lea Michele οι οποίες συμπληρώνουν την πρώτη δεκαπεντάδα της λίστας.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT