Naomi Watts: «Στη δουλειά είμαι πιο γενναία από ότι στην προσωπική μου ζωή»

Naomi Watts: «Στη δουλειά είμαι πιο γενναία από ότι στην προσωπική μου ζωή»

2' 52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Naomi Watts δεν πέρασε εύκολα παιδικά χρόνια: Οι γονείς της χώρισαν όταν εκείνη ήταν 4 ετών ενώ ο πατέρας της, μηχανικός ήχου και μάνατζερ στις περιοδείες των Pink Floyd, πέθανε από υπερβολική δόση ηρωίνης τέσσερα χρόνια μετά. Η Naomi μετακόμισε με την μητέρα και τον αδερφό της από την Αγγλία στην Αυστραλία, όπου η μητέρα της άρχισε να δουλεύει ως στιλίστρια για τηλεοπτικές διαφημίσεις. Η αγάπη της 15χρονης τότε Naomi για την υποκριτική ξεκίνησε όταν είδε για πρώτη φορά την ταινία ‘Fame’ αλλά και όταν θαύμασε την μητέρα της να παίζει στο θέατρο. Μετά το σχολείο αποφάσισε να δουλέψει ως μοντέλο αλλά μετά από κάποιες αποτυχημένες auditions άρχισε να δουλεύει ως συντάκτρια μόδας σε περιοδικό. Μια μέρα, η συμμετοχή της σε ένα εργαστήρι υποκριτικής την έκανε να αλλάξει πορεία και να κυνηγήσει καριέρα ηθοποιού.

Ξεκινώντας από διαφημίσεις αλλά και τηλεοπτικά σήριαλ, η Naomi έγινε ευρέως γνωστή όταν εμφανίστηκε στο  ‘Flirting’ του John Duigan, σκηνοθέτη που γνώρισε μέσω της κολλητής της Nicole Kidman. Η ταινία αγαπήθηκε πολύ από τους κριτικούς και έδωσε στην βρετανίδα ηθοποιό τη προβολή που χρειαζόταν για να ξεκινήσει μια λαμπρή καριέρα και εκτός συνόρων της Αυστραλίας. Η 46χρονη σήμερα Naomi θεωρείται μια από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς στο Hollywood με αξέχαστους ρόλους σε ταινίες όπως τα Mulholland Drive, The Ring, 21 Grams, King Kong, You Will Meet a Tall Dark Stranger, και Funny Games. Η προσωπική της ζωή έχει απασχολήσει αρκετά τα media παρόλο που δεν έχει δημιουργήσει ποτέ σκάνδαλα και από το 2005 έχει σχέση με τον ηθοποιό Liev Schreiber, με τον οποίο έχει δύο παιδιά, τον 6χρονο Samuel και τον 7χρονο Alexander.

Οι παπαράτσι την ακολουθούν σε κάθε της βήμα τόσο για να αποτυπώσουν την καθημερινότητα μιας διάσημης star, που στην περίπτωση της Naomi περιλαμβάνει πολλές βόλτες σε σουπερμάρκετ, καταστήματα με είδη υγιεινής διατροφής αλλά και βόλτες με τα παιδιά της σε πάρκα, στην παραλία ή σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, όσο και για να παρουσιάσουν τις κομψές τις στιλιστικές επιλογές. Η Naomi σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στο βρετανικό περιοδικό ‘More’ μίλησε για τις ισορροπίες που πρέπει να διατηρεί μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής, τονίζοντας ότι «στη δουλειά είμαι πιο γενναία από ότι στην προσωπική μου ζωή». Η ηθοποιός εξήγησε ότι ο κόσμος «με βλέπει σαν μια γυναίκα που παίρνει ρίσκα αλλά δεν αισθάνομαι ότι είμαι πάντα ένας άνθρωπος γεμάτος θάρρος». 

Η Watts θα πρωταγωνιστήσει φέτος σε δύο κωμωδίες, στο ‘Birdman’ μαζί με την Emma Stone και τον Michael Keaton και στο ‘St. Vincent’ με την Melissa McCarthy και τον Bill Murray. Η καθημερινότητά της είναι πολυάσχολη, αλλά έχει πάντα χρόνο για τα παιδιά της. Όπως λέει, ο σύντροφός της Liev, δεν είναι τόσο υπερπροστατευτικός με τα παιδιά όσο εκείνη: «Είναι πιο θαρραλέος από εμένα. Μου λέει συνέχει ‘άφησε τα παιδιά να το κάνουν μόνα τους. Βγάλε τις βοηθητικές ρόδες από το ποδήλατο. Ο φόβος μου τον ισορροπεί και εκείνος ισορροπεί τον φόβο μου». Η 46χρονη ηθοποιός θα ήθελε βέβαια όπως δηλώνει να είχε γίνει μητέρα νωρίτερα: «Θα έπρεπε να είχα κάνει περισσότερα παιδιά, να είχα ξεκινήσει νωρίτερα», εφόσον αισθάνεται ότι σε μικρότερη ηλικία θα ήταν πιο ‘χαλαρή’ μαμά. Η Naomi Watts είναι βέβαια από αυτές τις γυναίκες που ‘τα κάνουν όλα να φαίνονται πολύ εύκολα’, μια ευτυχισμένη οικογένεια, μια εντυπωσιακή εμφάνιση και μια επιτυχημένη καριέρα. Το timing στην περίπτωσή της μάλλον δεν έπαιξε κανένα ρόλο, αφού ήταν οι ικανότητές της αυτές που της έδωσαν μια κορυφαία θέση ανάμεσα στις πιο επιτυχημένες γυναίκες της showbiz.

Επιμέλεια: Ιωάννα Χουλιαρά

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT