Medhair: Μια πρωτοποριακή πρόταση για την θεραπεία των μαλλιών

Medhair: Μια πρωτοποριακή πρόταση για την θεραπεία των μαλλιών

3' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

 Η νέα, σύγχρονη και πρωτοποριακή πρόταση για την υγεία και τη θεραπεία των μαλλιών στα Βόρεια Προάστια είναι γεγονός! Πρόκειται για την κλινική MedHair, η οποία έρχεται να δώσει τη λύση στην εμφύτευση μαλλιών και φρυδιών, την προληπτική θεραπεία τους, την αποκατάσταση ουλών και τραυμάτων, σε άνδρες και γυναίκες, κάθε ηλικίας.

Όπως μας είπε η Επιστημονική Διευθύντρια της Πρότυπης Κλινικής Ενδυνάμωσης και Μεταμόσχευσης Μαλλιών Medhair, Γεωργία Δριμούρα: «H Medhair έχει ως στόχο να αλλάξει προς το καλύτερο τις ζωές των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται, χαρίζοντας τους τον εαυτό που πάντα επιθυμούσαν με ειλικρίνεια και σεβασμό». Η Γεωργία Δριμούρα μετράει 15 χρόνια πορείας στο χώρο της Δερματολογίας, της Αισθητικής Δερματολογίας καθώς και της Μεταμόσχευσης Μαλλιών.

Οι θεραπείες που μπορείτε να κάνετε στη κλινική Medhair:

Εμφύτευση μαλλιών: Στο Medhair εφαρμόζεται η εξελιγμένη εκδοχή της κλασικής τεχνικής FUT-Strip κατά την οποία που αφαιρείται τμήμα τριχωτού από τη δότρια ζώνη σύμφωνα με την ελαστικότητα του δέρματος και μεταφέρεται ο μέγιστος αριθμός τριχοθυλακίων τα οποία διαχωρίζονται με απόλυτη ασφάλεια.

Η τεχνική Fullicular Unit Extraction FUE ήρθε να εμφυτεύσει μαλλιά τρίχα-τρίχα χωρίς την ύπαρξη συρραφής και δίνοντας τη δυνατότητα στον πελάτη να μην ανησυχεί καθόλου για την παραμικρή ουλή. Και οι δύο τεχνικές εφαρμόζονται σε άνδρες και γυναίκες με τοπική αναισθησία, είτε μεμονωμένα είτε και σε συνδυασμό.

Αποκατάσταση φρυδιών, ούλων και τραυμάτων. Η αποκατάσταση φρυδιών είναι μία μέθοδος, η οποία αφορά περισσότερο στις γυναίκες λύνοντας οριστικά το πρόβλημα της αραίωσης φρυδιών, παρέχοντας φυσικό, μόνιμο και αισθητικά καλύτερο αποτέλεσμα.

Ακόμη και σε εκείνους που δεν έχουν την δυνατότητα να εφαρμόσουν καμία τεχνική εμφύτευσης μαλλιών, η Medhair δίνει μία ξεχωριστή λύση: Η μέθοδος Scalp Micro Pigmentation(S.M.P) αναδημιουργεί οπτικά την τρίχα δίνοντας λύση σε άνδρες και γυναίκες με ένα ξεχωριστό τρόπο.

Υπηρεσίες τριχόπτωσης. Η Medhair παρέχει εξατομικευμένες θεραπείες μαλλιών, μέσα από μία μεγάλη ποικιλία, οι οποίες μπορούν να εφαρμοστούν είτε συνδυαστικά με την αποκατάσταση μαλλιών είτε μεμονωμένα σε περιπτώσεις ενδυνάμωσης μαλλιών. Πιο συγκεκριμένα:

Μεσοθεραπεία: Εφαρμόζεται στο τριχωτό της κεφαλής δίνοντας άμεσα και θεαματικά αποτελέσματα ενώ δεν απαιτεί ιδιαίτερο χρόνο.

Derma-Pen: Εύκολη και ανώδυνη θεραπεία στην οποία γίνεται έκχυση αναπλαστικών παραγόντων και βιταμινών σε μεγάλες επιφάνειες.

PRP(Platelet-rich Plasma): Στόχος αυτής της θεραπείας είναι τα τριχοθυλάκια να απορροφήσουν όλα τα απαραίτητα συστατικά προκειμένου να επαναλειτουργήσουν με τον σωστό ρυθμό, φυσικά και αποτελεσματικά.

Soft-Laser: Με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας το soft laser εστιάζει όχι μόνο στην θεραπεία της τριχόπτωσης αλλά και στην εξασφάλιση της σωστής λειτουργίας των βολβών της τρίχας στο μέλλον.

Φωτοθεραπεία: Mε τη θεραπεία αυτή γίνεται εκμετάλλευση των ειδών ακτινοβολίας με τέτοιο τρόπο ώστε να προκληθεί η διέγερση των τριχοθυλακίων προκειμένου να παράγουν αποτελεσματικότερα τα συστατικά τα οποία ευθύνονται για την ανάπτυξη των τριχών.

Αναγέννηση Προσώπου: Kαι σε αυτόν τον τομέα όλοι μπορούν να διεκδικήσουν την όψη  που θέλουν χωρίς επεμβατικές και επίμονες διαδικασίες.

Βλεφαροπλαστική σε 15’: Η τεχνολογία του πλάσματος δίνει την δυνατότητα να αντιμετωπιστούν προβλήματα όπως η χαλάρωση του δέρματος, οι έντονες και βαθιές ρυτίδες, οι δυσχρωμίες κα.

Botox:  Η χρήση botox υπόσχεται εξαιρετικά αποτελέσματα σε διάφορα προβλήματα όπως η εξάλειψη ή την μείωση της έντασης των ρυτίδων.

Yαλουρονικό Όξυ: Η έκχυση του συγκεκριμένου υλικού δίνει την δυνατότητα να επιτύχουμε διαφορετικά αποτελέσματα ανάλογα με την συγκέντρωση που επιλέγουμε να το χρησιμοποιήσουμε!

Θεραπεία Σύσφιξης προσώπου με Lazer: Οι θεραπείες σύσφιξης προσώπου με Laser διαρκούν μόλις 30 λεπτά, είναι απόλυτα ανεκτές, εξαιρετικά ασφαλείς και προσφέρουν την λύση σε αυτό το πρόβλημα.

Ανάπλαση Σώματος: Το τέλειο σώμα πλέον δεν απαιτεί χρονοβόρες και επίπονες επεμβάσεις. Το κλειδί είναι η σωστή επιλογή των κατάλληλων θεραπειών και ο συνδυασμός τους για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος. Η θεραπείες για το σώμα είναι ονομαστικά: Κρυοπλαστική, Ανόρθωση γλουτών με Υαλουρονικό Οξύ, Αποτρίχωση σώματος με Laser, Σύσφιξη σώματος με Laser και RF και συνδυαστική θεραπεία για λιποδιάλυση.

Η κλινική ενδυνάμωσης και εμφύτευσης μαλλιών Medhair βρίσκεται στη Παλαιολόγου και Συγγρού 2 στο Χαλάνδρι.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 210. 6811369 και το email: [email protected]

Επιμέλεια: Σοφία Χρήστου

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT