H Suki Waterhouse παρουσιάζει τη νέα της κολεξιόν με sneakers!

H Suki Waterhouse παρουσιάζει τη νέα της κολεξιόν με sneakers!

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον τελευταίο καιρό, το όνομα της Suki Waterhouse ακούγεται όλο και πιο συχνά, όχι μόνο για τη σχέση της με τον διάσημο ηθοποιό Bradley Cooper, αλλά και για τις εμφανίσεις της σε διάσημες καμπάνιες και πασαρέλες μεγάλων οίκων.

Το 22χρονο μοντέλο από τη Βρετανία με εξώφυλλα αλλά και πολλές φωτογραφίσεις, ήταν το πρόσωπο και της εταιρείας Superga για την περσινή χρονιά. Μιας και τα πήγε, λοιπόν, πολύ καλά, το brand αποφάσισε να ξανασυνεργαστεί μαζί της και για τη φετινή collection. Όχι μόνο στο λανσάρισμα της συλλογής αλλά και στον σχεδιασμό παπουτσιών κι έτσι η Waterhouse έκανε το ντεμπούτο της με μία μοντέρνα collection sneakers.

“Πραγματικά ευχαριστήθηκα τη συνεργασία με την εταιρεία και την ευκαιρία να δημιουργήσω και να προσθέσω ένα δικό μου κομμάτι στα σχέδια. Εύχομαι όλοι να τα αγαπήσουν τόσο πολύ, όσο μου άρεσε κι εμένα ο σχεδιασμός τους” σχολίασε η Waterhouse.

Από τις 8 Οκτωβρίου, λοιπόν, τρία διαφορετικά στιλ που δημιούργησε το όμορφο μοντέλο για την Ιταλική εταιρεία θα παρουσιαστούν στο κοινό. Φλατ sneakers αλλά και πλατφόρμες σε παστέλ μπλε απόχρωση, μπορντό αλλά και ροζ με καρδιές στο σημείο της σόλας, είναι όσα θα δούμε.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT