H πολυαναμενόμενη συνεργασία του Alexander Wang με την H&M

H πολυαναμενόμενη συνεργασία του Alexander Wang με την H&M

2' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένας μήνας απέμεινε μέχρι το λανσάρισμα της πολυαναμενόμενης collection του Alexander Wang για τη συνεργασία του με την H&M και όλοι αναρωτιόμαστε τι θα περιλαμβάνει η συλλογή. Η εταιρεία έχει αρχίσει εδώ και λίγο καιρό να μας τροφοδοτεί με μερικά teasers από την collection, ενώ και ο σχεδιαστής ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αρκετές φωτογραφίες.

Το brand συνεργάζεται εδώ και χρόνια με μεγάλα ονόματα της μόδας για να δημιουργήσει εντυπωσιακές συλλογές και φέτος ήρθε η σειρά του  Alexander Wang να δημιουργήσει μία collection για το ευρύτερο κοινό. Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Balenciaga δήλωσε πως είναι τιμή του η συνεργασία με την εταιρεία και θεωρεί πως η όλη διαδικασία είναι διασκεδαστική και πολύ δημιουργική. Η collection, που θα δημιουργήσει ο Alexander Wang θα αποτελέσει σίγουρα και μία καλή ευκαιρία για να γνωρίσουν όλοι τις μοναδικές σχεδιαστικές του ικανότητες, μετά τα τόσα ονόματα που έχουν πάρει μέρος σε αυτή τη σειρά συνεργασιών, όπως οι Stella McCartney, Versace, Lanvin, Marni, και Maison Martin Margiela.

Μέχρι τώρα γνωρίζουμε πως η συλλογή θα έχει κατά κύριο λόγο αθλητικό χαρακτήρα και θα περιλαμβάνει τόσο ρούχα όσο και αξεσουάρ. Το πρώτο teaser που αποκάλυψε το γνωστό brand τον Ιούλιο παρουσίαζε ένα ζευγάρι γάντια του box, ενώ και οι πρώτες φωτογραφίες της καμπάνιας επιβεβαίωναν το στιλ που έχει επιλέξει ο σχεδιαστής για τη συλλογή του.

Τα μοντέλα Joan Smalls, Racquel Zimmerman και Isabeli Fontana που πρωταγωνιστούν στο lookbook της σειράς, ενσαρκώνουν αθλήτριες του αμερικάνικου ποδοσφαίρου, του χόκεϊ και άλλων αθλημάτων, ενώ στην καμπάνια συμμετέχει και ο γνωστός ποδοσφαιριστής της West Ham, Andy Carroll. Τα χρώματα απουσιάζουν από τα ρούχα και τα αξεσουάρ και κυριαρχούν το μαύρο, το λευκό και το γκρι. Φυσικά, όλα τα κομμάτια ακολουθούν τις βασικές γραμμές που επιλέγει ο Wang για τις δημιουργίες του, αλλά η συλλογή θα περιλαμβάνει και ολοκαίνουρια σχέδια. «Ήθελα να δημιουργήσω μία collection από την αρχή, παρά να σχεδιάσω πιο οικονομικές εκδοχές ακριβών κομματιών» δήλωσε ο σχεδιαστής τη στιγμή που ανακοινώθηκε η συνεργασία.

Μία από τις τυχερές και πρώτες που φόρεσαν κομμάτια από την collection ήταν η Rihanna που περπάτησε στους δρόμους της Νέας Υόρκης με total γκρι αθλητικό outfit με κολάν και μακρυμάνικο crop top. Η συγκεκριμένη εμφάνιση μας έβαλε κάπως σε σκέψεις, μήπως τα ρούχα που δημιούργησε ο σχεδιαστής είναι μόνο για ‘εκλεκτές’ με τέλεια σώματα, δεδομένου ότι τα κολάν δεν κολακεύουν κάθε σωματότυπο. Αναμένεται να το ανακαλύψουμε στις  6 Νοεμβρίου που θα παρουσιαστεί η πολυαναμενόμενη κολεξιόν!

Επιμέλεια: Ρενέ Σιδέρη

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT