Ο Adam Sandler κάνει stand-up comedy!

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το 1989 πριν ο Adam Sandler γίνει ο διάσημος, κωμικός ηθοποιός που είναι σήμερα έδινε παραστάσεις σε clubs της Νέας Υόρκης προσπαθώντας να δημιουργήσει ντόρο γύρω από το όνομά του. Με αστεία του τύπου ‘φλερτάρω πιο άνετα με τα άσχημα κορίτσια γιατί είναι πιο εύκολο να τους μιλήσεις’, ο ηθοποιός κατάφερε να κλείσει τηλεοπτικές εμφανίσεις σε σήριαλ όπως το δημοφιλές The Cosby Show αλλά και σε εκπομπές όπως το Remote Control του MTV.

Ο Sandler ίσως να θέλει να μη θυμάται video σαν αυτό που τον δείχνουν να κάνει τα πρώτα του βήματα, όμως πλέον απολαμβάνει τον κόπο της δουλειάς του έχοντας στο ενεργητικό του συμμετοχές σε πολλά blockbusters και συνεργασίες με τους καλύτερους του Hollywood. Ίσως για αυτό δεν ασχολείται με το γεγονός ότι οι νέες του ταινίες θα κυκλοφορήσουν αποκλειστικά από το Netflix, όχι δηλαδή από μια μεγάλη εταιρεία παραγωγής αλλά από κανάλι στο internet.

 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT