Στα παρασκήνια φωτογράφησης με τα μοντέλα της Victoria’s Secret

Στα παρασκήνια φωτογράφησης με τα μοντέλα της Victoria’s Secret

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τους αγγέλους της Victoria’s Secret- όπως αποκαλούνται τα μοντέλα  που ποζάρουν για την εταιρεία- με εσώρουχα, όμως για τις ανάγκες της φωτογράφησής τους για το περιοδικό Vogue ντύθηκαν με εντυπωσιακά και εκκεντρικά ρούχα. Η Kate Phelan και ο Patrick Demarchelier  επιμελήθηκαν την φωτογράφηση όπως βλέπουμε στο video με τα παρασκήνια όπου τα μοντέλα μιλούν για την ξεχωριστή αυτή εμπειρία.

Η Adriana Lima παραδέχτηκε μπροστά στην κάμερα ότι ‘μεγαλώνοντας δεν είχα ιδέα για τη μόδα, τα ρούχα, τους σχεδιαστές ή τα περιοδικά. Νόμιζα ότι όταν μεγαλώσω θα μπω στο πανεπιστήμιο και θα σπουδάσω ιατρική». Η Candice Swanepoel από την άλλη είπε πως «είναι καλό για τον κόσμο να μας βλέπει έτσι. Η υψηλή ραπτική είναι ιδιαίτερη γιατί έχει μοναδικά κομμάτια που θα φορέσουν λίγοι άνθρωποι. Σήμερα παίζουμε με τη μόδα, περνάμε καλά και δημιουργούμε όμορφες εικόνες».

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT