Πως θα τελειοποιήσετε το boyfriend look!

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το ανδρόγυνο και το boyfriend look διαφέρουν αρκετά: το boyfriend look είναι ιδανικό για τις καθημερινές σας εμφανίσεις ενώ το ανδρόγυνο ενδείκνυται για τις πιο formal εξόδους. Το boyfriend look ταιριάζει στις γυναίκες που θέλουν να συνδυάσουν την άνεση με την κομψότητα με λίγες ροκ πινελιές! Δείτε 7 συνδυασμούς για να τελειοποιήσετε το boyfriend look:

1. Το boyfriend τζιν είναι το must have του συγκεκριμένου look. Προτιμήστε να το συνδυάσετε με ένα λευκό τοπ και clutch σε πρωτότυπο σχέδια και χρώμα.

2.Γυναικείες πινελιές: Μη φοβηθείτε να συνδυάσετε το boyfriend τζιν με τα ψηλοτάκουνα παπούτσια σας. Προτιμήστε βέβαια γόβες με χοντρό τακούνι. Μην ξεχάσετε το boxer τσαντάκι σας το οποίο είναι πολύ stylish και αυτή τη σεζόν!

3.Go sporty: Athletic top -δηλαδή τα tops με αριθμούς και γράμματα- και φυσικά τα αγαπημένα σας sneakers τα οποία μαζί με τα brogues πρωταγωνιστούν και αυτόν τον χειμώνα. Μην ξεχνάτε πως μία oversized sporty ζακέτα είναι το ιδανικό πανωφόρι για το συγκεκριμένο look.

4.Pull-over: Είναι βολικά, ζεστά και stylish. Συνδυάστε τα πουλόβερ με το ψηλόμεσο τζιν σας και ένα κρεμαστό κολιέ για ρομαντικό look με street style πινελιές.

5. Chic στο γραφείο:  Φορέστε ένα blazer με τις αγαπημένες σας μπαλαρίνες ή γόβες για ένα chic & rock outfit από το πρωί μέχρι το βράδυ.

6.Cardigans: Προτιμήστε ένα φούτερ (είτε γυναικείο είτε αντρικό) με τζιν και αρβύλες -ή τα μποτάκια σας- για το απόλυτο boyfriend look!

7.Τζιν στο τετράγωνο: To τζιν πουκάμισο είναι κομμάτι passepartout και ταιριάζει με όλα ακόμα και με το τζιν παντελόνι. Για αυτό μην φοβηθείτε να τα συνδυάσετε προσθέτοντας τα αγαπημένα σας κοσμήματα και αξεσουάρ!

Πως θα τελειοποιήσετε το boyfriend look!-1

BURBERRY BRIT 295 Ευρώ

Πως θα τελειοποιήσετε το boyfriend look!-2

Η&Μ 39,99 Ευρώ

Πως θα τελειοποιήσετε το boyfriend look!-3

Vans 70 Ευρώ

Σοφία Χρήστου

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT