Πλεξούδες: Τελειοποιήστε την hot τάση της σεζόν!

Πλεξούδες: Τελειοποιήστε την hot τάση της σεζόν!

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από το Game of Thrones και τις πασαρέλες υψηλής ραπτικής μέχρι το κομμωτήριο της γειτονιάς, οι πλεξούδες συνεχίζουν να είναι μια από τις πιο hot τάσεις.Φέτος οι πλεξούδες ανανεώνονται κι αφήνουν πίσω τους το sleek περιποιημένο στην εντέλεια ύφος τους και γίνονται πιο ανεπιτήδευτες σχεδόν ατημέλητες.

Όπως είδαμε και στις πασαρέλες η Rebecca Minkoff και ο Naeem Khan φλερτάρουν έντονα με το αναγεννησιακό στιλ, ενώ στη Rachel Zoe το τελικό αποτέλεσμα είναι άτακτο.

Η μόδα προστάζει ότι όσο πιο ‘αναμαλλιασμένη’η πλεξούδα τόσο το καλύτερο. Δοκιμάστε να φέρετε τα μαλλιά από τη μεριά που σας κολακεύουν ή να φτιάξετε μια χαμηλή πλεξούδα στο ύψος του αυχένα που θα σας αποδείξει ότι συχνά τα απλούστερα πράγματα είναι και τα πιο κομψά.

Για glam look δημιουργήστε μια μίξη πολλών πλεξούδων διαφορετικού μεγέθους που στο τέλος θα μαζέψετε σε μια όμορφη σύνθεση με τσιμπιδάκια. Οι fan του ρομαντισμού μπορούν να συνδυάσουν μια περιποιημένη πλεξούδα στέμμα σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα μαλλιά ριγμένα κάτω ή μαζεμένα σε ένα καλογυαλισμένο σινιόν.

Ακόμα, μια χαμηλή πλεξούδα ψαροκόκαλο είναι η σπορ και chic λύση για μια περιποιημένη εμφάνιση με στιλ, που μπορεί να σας βγάλει ασπροπρόσωπη τόσο στις πρωινές εμφανίσεις σας όσο και σε μια απρόσμενη πρόσκληση για ποτό ή βόλτα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT