Τα κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από την γκαρνταρόμπα σας

Τα κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από την γκαρνταρόμπα σας

2' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάθε γυναίκα έχει στην ντουλάπα της ρούχα που λατρεύει να φοράει ανεξάρτητα από τις τάσεις της μόδας. Αυτά τα διαχρονικά κομμάτια δεν πρέπει να λείπουν από την γκαρνταρόμπα σας γιατί, είτε πρόκειται για ρούχα ή αξεσουάρ, είναι κομμάτια-κλειδιά που μπορούν να συνδυαστούν με πολλά ρούχα και παράλληλα να σας βγάλουν από τη δύσκολη θέση του ‘τι να φορέσω σήμερα’. Με όμροφα διαχρονικά κομμάτια μπορείτε να δημιουργήσετε stylish σύνολα για όλες τις ώρες της μέρας.

1. Λευκό t-shirt

Ίσως το πιο κλασικό t-shirt που έχει κανείς στη ντουλάπα του. Μπορείτε να το φορέσετε όλες τις ώρες της μέρας και να το χρησιμοποιήσετε σε κάθε look σας, είτε έχετε μοντέρνο είτε έχετε αθλητικό ή πιο rock στιλ.

2. Skinny τζιν

Τα αγαπημένα τζιν που εφαρμόζουν, κολακεύουν τη σιλουέτα σας και τη δείχνουν πιο ψηλόλιγνη, αρκεί να επιλέξετε το σωστό νούμερο και να αποφύγετε τις υπερβολές.

3. Χρωματιστή τσάντα χιαστί

Οι handbags μπορεί να είναι άνετες και να χωράνε τα πάντα, αλλά δεν ταιριάζουν με πολλά. Αν για παράδειγμα, θέλετε να είστε κομψή στην casual βραδινή σας έξοδο μάλλον είναι προτιμότερο να κρατήσετε μία χιαστή τσάντα. Διαλέξτε ένα τσαντάκι με χρώμα αλλά φροντίστε να συνδυάζεται με τα περισσότερα σύνολά σας.

4. Λευκό πουκάμισο

Με ένα λευκό πουκάμισο μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε τα πιο κομψά outfits. Το φοράτε στο γραφείο, σε μία βραδινή έξοδο, στη χαλαρή βόλτα αλλά και σε ένα μοντέρνο σύνολο.

5. Pencil φούστα

Τα καλά νέα με τις pencil φούστες είναι πως μπορείτε πια να τις φορέσετε κι εκτός γραφείου. Δεν χρειάζεται να τις χρησιμοποιείτε μόνο για τα office looks σας, αφού μπορείτε να πετύχετε καλόγουστα σύνολα και για τις βόλτες σας. Προτιμήστε να συνδυάσετε εκείνη που σας ταιριάζει με ένα printed t-shirt κι ένα jacket, για να δημιουργήσετε ένα μοντέρνο look.

6. Δερμάτινο jacket

Είτε προτιμάτε τα rock looks είτε τα πιο κλασικά, δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε ένα δερμάτινο jacket για τις φθινοπωρινές σας βόλτες. Είναι το must have πανωφόρι για κάθε γυναικεία ντουλάπα.

7. Wrap φόρεμα

Η Diane von Furstenberg τα έκανε μόδα και βρίσκονται στη λίστα με τα αγαπημένα των γυναικών. Τα φορέματα που “διπλώνουν” και δένουν στο πλάι ταιριάζουν σε πολλούς σωματότυπους και είναι πάντα stylish.

8. Nude μπαλαρίνες

Τις έχετε σίγουρα φορέσει πρωί, μεσημέρι αλλά και βράδυ. Οι μπαλαρίνες σε nude απόχρωση αποτελούν μαζί με τις μαύρες γόβες, τα δύο must have ζευγάρια παπούτσια που πρέπει οπωσδήποτε να έχετε στη γκαρνταρόμπα σου.

9. Ankle boots

Τα ankle boots αποτελούν ένα αγαπημένο γυναικείο κομμάτι για το φθινόπωρο. Διαλέξτε το ζευγάρι που ταιριάζει στο στιλ σας και ολοκληρώστε με επιτυχία κάθε σας σύνολο.

10. Μαύρες γόβες

Όταν σκέφτεστε κλασικά γυναικεία παπούτσια, μάλλον το πρώτο που σας έρχεται στο μυαλό είναι οι μαύρες γόβες και μάλλον, έχετε απόλυτο δίκιο αφού είναι σίγουρα το πιο διαχρονικό γυναικείο ζευγάρι.

Τα κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από την γκαρνταρόμπα σας-1

Benetton 39,95 Ευρώ

Τα κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από την γκαρνταρόμπα σας-2

Accessorize 34,90 Ευρώ

Τα κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από την γκαρνταρόμπα σας-3

Sisley 49,95 Ευρώ

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ειρήνη Σιδέρη

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT