Ζακέτες για cozy φθινοπωρινές εμφανίσεις

Ζακέτες για cozy φθινοπωρινές εμφανίσεις

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο καιρός τις τελευταίες εβδομάδες μας μπερδεύει για αυτό η καλύτερη λύση είναι να δοκιμάσετε το στιλ “κρεμμύδι” ή αλλιώς layered look, που περιλαμβάνει πολλά διαφορετικά κομμάτια σε στρώματα.

Ο καλύτερος τρόπος φυσικά, για να ολοκληρώσετε το layering είναι να χρησιμοποιήσετε φαρδιές και μακριές ζακέτες που εκτός από ζεστές είναι και απολύτως stylish. Μέσα στο ίδιο σύνολο μπορείτε να φορέσετε t-shirt, πουκάμισο, λεπτό φούτερ και πάνω απ’ όλα τη ζακέτα σας. Αν ο συνδυασμός σας φαίνεται υπερβολικός για φθινόπωρο, μπορείτε να παίξετε μόνο με δύο ή τρία κομμάτια.

Οι μακριές ζακέτες, λοιπόν, είναι άνετες, κομψές και σας βοηθούν να πετύχετε τα πιο cozy looks. Φόρεσέ τες με πουκάμισο και το αγαπημένο σας printed κολάν, με τη skater φούστα σας και ankle boots ή συνδυάστε τη με ένα υφασμάτινο παντελόνι καμπάνα και δέστε τη στη μέση με μία μοντέρνα, λεπτή ζώνη.

Προτιμήστε prints, γεωμετρικά ή πιο αφηρημένα, ενώ αν σας αρέσει το πιο κλασικό στιλ προτιμήστε μονόχρωμες ζακέτες σε γήινες ή ουδέτερες αποχρώσεις.

Ζακέτες για cozy φθινοπωρινές εμφανίσεις-1

DKNY 230 Ευρώ

Ζακέτες για cozy φθινοπωρινές εμφανίσεις-2

Miss Selfridge 85 Ευρώ

Ζακέτες για cozy φθινοπωρινές εμφανίσεις-3

American Vintage 135 Ευρώ

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ειρήνη Σιδέρη

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT