Η ξεχωριστή παρουσίαση των νέων συλλογών της PANDORA

Η ξεχωριστή παρουσίαση των νέων συλλογών της PANDORA

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε ένα από τα πιο γνωστά ξενοδοχεία της Αθήνας διοργανώθηκε ένα ξεχωριστό event από την PANDORA Jewelry Hellas και η εταιρεία παρουσίασε σε εκπροσώπους τύπου, bloggers, αλλά και στους ανθρώπους από τον ευρύτερο χώρο της μόδας, τις ξεχωριστές συλλογές των κοσμημάτων της. Η Μαίρη Συνατσάκη παρουσίασε τη βραδιά με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο κι είπε τη δική της ιστορία για τη γνωριμία της με τα κοσμήματα του brand.

Ο Βασίλης Πανταζάκος, CEO της PANDORA Jewelry Hellas, άνοιξε την παρουσίαση με μία αναδρομή στη δημιουργία της εταιρείας και στη σημερινή παρουσία της στην Ελληνική αλλά και στην παγκόσμια αγορά. Η Maria Hojgaard, Marketing Manager Group Export Travel Retail της PANDORA International, ήρθε ειδικά για αυτό το event από τη Δανία, έδρα της PANDORA, παρουσιάζοντας το concept που «κρύβεται» πίσω από τα μοναδικά κοσμήματα PANDORA.

Οι παρευρισκόμενοι είδαν από κοντά ένα μέρος από την πραγματικά ατέλειωτη συλλογή των κοσμημάτων PANDORA, ενώ εμπνεύστηκαν από τη συλλογή Autumn Winter 2014, που έμοιαζε να ζωντανεύει ένα μυστικό παραμύθι με μαγικά λουλούδια, λαμπερούς ιριδισμούς, εύθραυστα φύλλα και χρυσές εκρήξεις φωτός. H ατμόσφαιρα έγινε πιο γιορτινή όταν προβλήθηκε ένα sneak peak από τη Χριστουγεννιάτικη συλλογή, η οποία μάγεψε το κοινό. Η ιδιαίτερη συλλογή ESSENCE ενθουσίασε το κοινό, αφού για πρώτη φορά μία γυναίκα μπορεί να εκφράσει τις προσωπικές της αξίες μέσα από ένα κόσμημα με charms, που το κάθε ένα συμβολίζει και μια διαφορετική αξία.

Ξεχωριστή έκανε τη βραδιά και ο μεγάλος διαγωνισμός Create & Win your bracelet! όπου όλοι μπορούσαν να δημιουργήσουν το δικό τους προσωπικό βραχιόλι PANDORA. Η συμμετοχή ήταν πραγματικά εντυπωσιακή και στο τέλος τρεις τυχερές έφυγαν με τη δημιουργία τους …φορεμένη!

Tα ξεχωριστά κοσμήματα PANDORA χαρακτηρίζονται από προηγμένη δεξιοτεχνία και χειροποίητες λεπτομέρειες, αφού είναι δημιουργίες υψηλής ποιότητας και αισθητικής για ξεχωριστές περιστάσεις. Σχεδιάζονται στη Δανία και κατασκευάζονται από χρυσό 14 καρατίων, ασήμι 925 ύψιστης ποιότητας, με ημιπολύτιμους λίθους και αναδεικνύουν τη μοναδικότητα κάθε γυναίκας, ενώ αποτελούν ένα ανεκτίμητο δώρο για κάθε περίσταση. Τα κοσμήματα PANDORA εκπληρώνουν την περιβαλλοντική ευθύνη της εταιρείας, αφού όλα τα πολύτιμα υλικά που χρησιμοποιεί προέρχονται από αξιόπιστες πηγές. Κάθε δημιουργία προσθέτει αξία και βιωσιμότητα, ενώ δίνει στα κοσμήματα προστιθέμενη αξία.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT