H Jessica Lange τραγουδάει Lana Del Rey

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Jessica Lange στα πλαίσια της δημοφιλούς σειράς ‘American Horror Story’ τραγούδησε την επιτυχία της Lana Del Rey ‘Gods and Monsters’ για την σεζόν ‘Freak Show’ στο επεισόδιο ‘Edward Mordrake Part 1’. Όπως δήλωσε ο δημιουργός της σειράς Ryan Murphy για τη σειρά που διαδραματίζεται τη δεκαετία του ’50 – '60: «Δεν θέλαμε να κάνουμε μόνο μουσική της δεκαετίας του ’50. Αυτό που αποφασίσαμε ήταν να κάνουμε μουσικά νούμερα μόνο όταν χρειάζεται – και όχι όλη την ώρα- καλλιτεχνών που έχουν χαρακτηριστεί περίεργοι και διαφορετικοί. Κάναμε την Lana Del Rey, τον Kurt Cobain, τον David Bowie, ανθρώπους που θαυμάζω και πραγματικά άλλαξαν το μουσικό τοπίο».

Στην πρεμιέρα της σειράς ο χαρακτήρας που υποδύεται η Jessica Lange, η Elsa Mars, ερμήνευσε το ‘Life of Mars’ του David Bowie και στο Halloween επεισόδιο της σειράς δίνει τον καλύτερο χαρακτήρα της ερμηνεύοντας τη μεγάλη επιτυχία της Lana Del Rey με εκπληκτικό τρόπο.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT