8 τροφές για να κάψετε το λίπος στην κοιλιά

8 τροφές για να κάψετε το λίπος στην κοιλιά

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που προσπαθούν αδιάκοπα να αποκτήσουν flat κοιλιά και να χάσουν το λίπος που τους ταλαιπωρεί κάνοντας ασκήσεις γυμναστικής που εστιάζουν στην συγκεκριμένη περιοχή. Ευτυχώς υπάρχουν ορισμένες τροφές που μπορούν να γίνουν σύμμαχός μας στην προσπάθειά μας να κάψουμε το λίπος στην κοιλιά αν τις εντάξουμε στο καθημερινό μας διαιτολόγιο.

Αμύγδαλα και ξηροί καρποί: Οι ξηροί καρποί μπορούν να μας χορτάσουν χωρίς να μας δώσουν πολλές θερμίδες. 24 αμύγδαλα την ημέρα είναι αρκετά για να ικανοποιήσουν τη λιγούρα ανάμεσα από τα γεύματα, αρκεί να αποφύγουμε τα αλατισμένα!

Αυγά: Τα αυγά περιέχουν βιταμίνη Β12 που βοηθάει τον οργανισμό μας να μεταβολίσει το λίπος.

Ελαιόλαδο: Το ελαιόλαδο βοηθά να ελέγξουμε τη χοληστερόλη, να χορτάσουμε και να μην πάρουμε πολλές θερμίδες.

Όσπρια και φασόλια: Τα φασόλια έχουν λίγες θερμίδες και ταυτόχρονα περιέχουν πρωτεΐνη και φυτικές ίνες που βοηθούν τον οργανισμό στην απώλεια των κιλών.

Άπαχο κρέας και ψάρια: Ο οργανισμός καίει περισσότερες θερμίδες κατά την πέψη της πρωτεΐνης που περιέχουν τα άπαχα κρέατα συγκριτικά με τους υδατάνθρακες. Τα ωμέγα-3 λιπαρά που περιέχονται στα ψάρια μπορούν ταυτόχρονα να εμποδίσουν την απελευθέρωση των χημικών ουσιών που δημιουργούν λίπος στην κοιλιά.

Πράσινα λαχανικά: Εκτός από τις βιταμίνες και τα θρεπτικά συστατικά που περιέχουν, τα λαχανικά όπως το σπανάκι και το μπρόκολο είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και μπορούν να σας χορτάσουν πριν από κάθε γεύμα.

Γαλακτοκομικά: To ασβέστιο βοηθάει στη διάσπαση του λίπους και μπορεί να αποτρέψει και τη δημιουργία του.

Αβοκάντο: Τα αβοκάντο περιέχουν φυτικές ίνες και θρεπτικά συστατικά που μπορούν να σας χορτάσουν άμεσα όταν πεινάτε πολύ!

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT