Tips για ξεκούραστο και τέλειο βλέμμα

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα μάτια σας είναι από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του προσώπου, για αυτό πρέπει να τα φροντίζετε και να τα περιποιείστε σε καθημερινή βάση. Άλλωστε, τα σημάδια γήρανσης φαίνονται πρώτα στα μάτια και στα χέρια και μετά στο υπόλοιπο σώμα σας.  Αν θέλετε να φαίνεστε ξεκούραστη και να «μιλάτε» μόνο με τα μάτια, τα παρακάτω tips θα σας φανούν αρκετά χρήσιμα.

1.Φυσικά η κρέμα ματιών. Μία κρέμα ματιών είναι απαραίτητη για να διατηρηθεί η φρεσκάδα και η νεότητα του προσώπου σας. Εφαρμόστε την πριν κοιμηθείτε για να δράσει όλο το βράδυ. Μην ξεχάσετε να βάλετε μία ενυδατική κρέμα προσώπου ή μία ενυδατική αποκλειστικά για τα μάτια πριν απλώσετε το μακιγιάζ σας. Το συγκεκριμένο προϊόν δεν θα κάνει μόνο το μακιγιάζ να απλωθεί καλύτερα και να μην συσσωρευτεί σε ένα σημείο, αλλά θα βοηθήσει επίσης να μην δείχνουν κουρασμένα τα μάτια σας μετά στο τέλος μίας δύσκολης μέρας.

2.Concealer-πούδρα. Αν έχετε εμφανίσει τις πρώτες ρυτίδες τότε μην προτιμήσετε να βάλετε ως βάση μία πούδρα σε στερεή μορφή αφού έτσι οι ρυτίδες θα γίνουν πιο ευδιάκριτες. Όσον αφορά στο concealer πρέπει να το απλώσετε απαλά και ταμποναριστά. Η απόχρωση του concealer πρέπει να είναι λίγο πιο ανοιχτή από την απόχρωση του δέρματος ώστε να φωτιστεί το βλέμμα και φυσικά να μην διακρίνεται ίχνος μαύρων κύκλων.

3.Σκιές. Για πιο ροκ και σέξι ύφος, το smokey eye είναι αυτό που ταιριάζει σε αυτή την περίσταση. Αν θέλετε να φωτίσετε το βλέμμα σας χωρίς να το παραφορτώσετε, τότε πείτε «ναι» σε bronze σκιές και ροζ υφές. Για πολύ φωτεινό βλέμμα, το λευκό μολύβι είναι το must have προϊόν σας.

4.  Μάσκαρα. Η μάσκαρα είναι όπως το μολύβι χειλών για τα χείλη, δηλαδή δεν πρέπει να λείπει από το μακιγιάζ σας όσο απλή και φυσική θέλετε να φαίνεστε. Βάλτε μία ή δύο στρώσεις και επενδύστε σε μία μάσκαρα που να έχει καλό βουρτσάκι.

Tips για ξεκούραστο και τέλειο βλέμμα-1

Dior Capture Totale Multi-Perfection Eye Treatment 83,62 Ευρώ

Tips για ξεκούραστο και τέλειο βλέμμα-2

Benefit 24,90 Ευρώ

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT