4 τρόποι για να φορέσετε το denim πουκάμισο

4 τρόποι για να φορέσετε το denim πουκάμισο

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένα must have κομμάτι για κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα είναι φυσικά, το denim πουκάμισο. Συνδυάζει άνεση, στιλ και μπορείς να το φορέσετε σε πολλά διαφορετικά σύνολα. Ταιριάζει σε street και πιο μοντέρνα looks, αλλά και σε ένα πιο κλασικό αν το συνδυάσετε σωστά.

Για πρωί, απόγευμα αλλά και βράδυ μπορείτε να το φορέσετε με τα σωστά κομμάτια, για να πετύχετε τα πιο καλόγουστα outfits.

1. Συνδυάστε το denim πουκάμισό σας με δερμάτινη φούστα, φούτερ και το αγαπημένο σας ζευγάρι sneakers. Μία τσάντα ώμου κι ένα statement κολιέ θα ολοκληρώσουν με επιτυχία την εμφάνισή σας.

2. Τολμήστε με double denim look και φορέστε το πουκάμισό με τζιν σε μία πιο ανοιχτόχρωμη απόχρωση ή πιο σκούρα. Ο κανόνας που δεν τα θέλει στο ίδιο σύνολο είναι πιο παρελθόν. Προσθέστε ένα ζευγάρι γόβες και μία κομψή handbag.

3. Μία καλή ιδέα είναι να συνδυάσετε το βασικό σας κομμάτι με ένα υφασμάτινο παντελόνι χρωματιστό ή μαύρο, ένα ζευγάρι ankle boots και την κάπα σας ή την καμπαρντίνα σας.

4. Φορέστε το πουκάμισό σας ανοιχτό αντί για μπουφάν με το mini μπλουζοφόρεμά σας και προσθέστε τη μακριά σας ζακέτα, για να ολοκληρώσετε με επιτυχία το σύνολό σας. Ένα ζευγάρι μπαλαρίνες και μία backpack είναι τα ιδανικά αξεσουάρ για τη street εμφάνισή σας.

4 τρόποι για να φορέσετε το denim πουκάμισο-1

Benetton 39,95 Ευρώ

4 τρόποι για να φορέσετε το denim πουκάμισο-2

Zoe Karssen 125 Ευρώ

Διαβάστε περισσότερα εδώ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT