Βίντεο γάμου: Η πιο μαγική μέρα της ζωής σας σε time-lapse!

Βίντεο γάμου: Η πιο μαγική μέρα της ζωής σας σε time-lapse!

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα time-lapse βίντεο δεν είναι κάτι καινούριο: Πολλοί χρήστες κινητών τηλεφώνων δημιουργούν βίντεο χρησιμοποιώντας την ειδική εφαρμογή που μετατρέπει το φωτογραφικό υλικό σε ένα σύντομο βίντεο που παρά την μικρή χρονική διάρκεια αποτυπώνει το σύνολο μιας αλληλουχίας γεγονότων. Αυτό, βέβαια, που δεν είναι πολύ συνηθισμένο είναι ένα ζευγάρι να επιλέγει αυτόν τον τρόπο για να αποτυπώσει την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής του.

Ο Simon και η Hanna Smith δημοσίευσαν στο διαδίκτυο το βίντεο του γάμου τους που είχαν δημιουργήσει με time-lapse τεχνική που- ενώ δεν χαροποίησε ιδιαίτερα τους γονείς τους που ήθελαν κάτι πιο ‘παραδοσιακό’- οι ίδιοι βρήκαν πολύ εντυπωσιακό. Όπως είπαν «δεν ήθελα να ζητήσω από κάποιον φίλο μου να βιντεοσκοπήσει τον γάμο μου καθώς ξέρω πόσο μεγάλη ευθύνη είναι κι έτσι αποφάσισα να φτιάξω ένα time-lapse. Ο γάμος και η δεξίωση έγινε στο ίδιο σημείο κι έτσι χρησιμοποίησε μια time-lapse κάμερα». Με αυτόν τον τρόπο το ζευγάρι κατάφερε να αποτυπώσει όλη την ημέρα χωρίς το βίντεο να γίνει υπερβολικά συναισθηματικό ή αποστειρωμένο.

 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT