8 fashion tips για να φαίνεστε πιο ψηλή

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πολλές φορές παραπονιόμαστε για τα κιλά μας, άλλοτε για τις μικρές ατέλειες στα χέρια ή στα πόδια μας, ενώ κάποιες άλλες για το ύψος μας. Υπάρχουν ευτυχώς έξυπνα tips που μπορούν να μας βοηθήσουν να καλύψετε  όλα τα παραπάνω και με τα σωστά σύνολα να σώσετε την κατάσταση. Αν αναρωτιέστε πως θα δείχνετε πιο ψηλή χωρίς κάθε φορά να φοράτε ψηλοτάκουνα παπούτσια, τότε σίγουρα πρέπει να σημειώσετε τις κατάλληλες συμβουλές για να το πετύχετε.

1. Συνήθως έχουμε στο μυαλό μας πως στις μικρόσωμες γυναίκες δεν ταιριάζουν οι maxi φούστες. Αυτό όμως, φυσικά και δεν ισχύει αρκεί να φορέσετε τη φούστα με το σωστό μήκος και σχέδιο. Απαραίτητο αξεσουάρ τα αγαπημένα σας ankle boots.

2. Όσο πιο κοντή είναι η φούστα ή το σορτς σας, τόσο πιο μακριά δείχνουν τα ποδιά σας. Βέβαια, δεν χρειάζεται να το παρακάνετε, γιατί το αποτέλεσμα θα είναι κακόγουστο.

3. Δοκιμάστε παντελόνια καμπάνες που δείχνουν τη σιλουέτα σας ψηλόλιγνη. Το μυστικό είναι να είναι στενά από το γόνατο και πάνω, ενώ το ιδανικό είναι να φτάνουν στο σημείο που είναι η μέση σας και να μην είναι χαμηλόμεσα.

4. Το χτένισμά σας μπορεί να σας βοηθήσει για να κερδίσετε ύψος. Προτιμήστε έναν ψηλό κότσο με τα μαλλιά μαζεμένα στο πάνω μέρος του κεφαλιού. Είναι σίγουρα ένα χτένισμα που ταιριάζει σε κάθε στιλ.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT