Η Jessica Alba στα παρασκήνια νέας διαφημιστικής καμπάνιας

Η Jessica Alba στα παρασκήνια νέας διαφημιστικής καμπάνιας

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Jessica Alba είναι μία από τις πιο γοητευτικές γυναίκες της showbiz που έγινε γνωστή για τη φυσική της ομορφιά και την άψογη επιδερμίδα της. Η 33χρονη ηθοποιός αποκάλυψε ότι το μυστικό της για τέλειο πρόσωπο είναι ο σωστός καθαρισμός της επιδερμίδας της με τα προϊόντα Braun Face τα οποία διαφημίζει στη νέα καμπάνια της εταιρείας.

Η Alba ποζάρει στο φακό διαφημίζοντας τη συσκευή που υπόσχεται βαθύ καθαρισμό και δίνει τη δυνατότητα στις γυναίκες να βγουν έξω χωρίς μακιγιάζ αλλά και να προετοιμάσουν το πρόσωπό τους για μια λαμπερή, βραδινή έξοδο. Όπως δήλωσε και η ίδια ‘δίνει στις γυναίκες την αυτοπεποίθηση και την ελευθερία να φορέσουν μακιγιάζ ή όχι’. Εξάλλου η ηθοποιός είναι πρότυπο ομορφιάς για πολυάσχολες γυναίκες και μητέρες που θέλουν να είναι πάντα όμορφες και στιλάτες αλλά και να ανταπεξέρχονται σε όλες τις καθημερινές δραστηριότητές τους. 

 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT