Τα μοντέλα της Victoria’s Secret αποκαλύπτουν τα μυστικά τους

Τα μοντέλα της Victoria’s Secret αποκαλύπτουν τα μυστικά τους

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα μοντέλα της δημοφιλούς μάρκας εσωρούχων Victoria’s Secret δημιούργησαν ένα video για να αποκαλύψουν τα μυστικά τους για όμορφο και υγιές σώμα. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ετοιμάζονται για το μεγάλο, φαντασμαγορικό χριστουγεννιάτικο show όπου θα επιδείξουν τη νέα εορταστική κολεξιόν της εταιρείας. Η γυμναστική και η υγιεινή διατροφή είναι μέρος της προετοιμασίας τους για να είναι άψογες με τα μικροσκοπικά εσώρουχα πάνω στην πασαρέλα.

Στο νέο video που κυκλοφόρησαν με τίτλο ‘Train like an Angel’ (Γυμνάσου σαν άγγελος) η Adriana Lima, η Alessandra Ambrosio και η Candice Swanepoel αποκαλύπτουν τη μέθοδο γυμναστικής που ακολουθούν για να διατηρήσουν τη καλλίγραμμη σιλουέτα τους. Από το box μέχρι το μπαλέτο, τα διάσημα μοντέλα φορούν τα αθλητικά ρούχα και τα εσώρουχα της Victoria’s Secret και ιδρώνουν για να αποδείξουν ότι η γυμναστική μπορεί να μας χαρίσει το όμορφο σώμα που όλες ονειρευόμαστε.

 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT