Fashion tips για άψογο office look

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν τον τελευταίο καιρό νιώθετε πως τα office looks σας είναι λίγο μονότονα και αδιάφορα, μάλλον πρέπει να κάνετε μερικές αλλαγές για να αποκτήσουν ενδιαφέρον. Άλλωστε ποιος είπε ότι δεν μπορείτε να είστε στιλάτη και μοντέρνα και στο γραφείο; Επειδή είναι δύσκολο να δημιουργείτε καθημερινά ένα διαφορετικό σύνολο, το πιο βασικό είναι να έχετε στη γκαρνταρόμπα σας μερικά βασικά κομμάτια που θα συνδυάζετε κάθε φορά με διαφορετικά αξεσουάρ και tops ή bottoms.

  • Αν υπάρχει αυστηρό dress code στο γραφείο σας και πρέπει να φοράτε καθημερινά κοστούμι ή ταγιέρ, φροντίστε να επιλέξετε σακάκια και παντελόνια με διακριτικά prints για να αποφύγετε τα κλασικά μαύρα ή γκρι. Επιπλέον, δώστε μεγάλη σημασία στα αξεσουάρ που θα προσθέσετε για να πετύχετε ένα καλόγουστο αποτέλεσμα.

  • Ένα ζευγάρι χρωματιστές γοβές θα γίνει το statement κομμάτι στην εμφάνισή σας που εύκολα θα την αναδείξει. Διαφορετικά, προτιμήστε ένα ζευγάρι μπαλαρίνες, oxford shoes ανδρικού τύπου ή ankle boots με ψηλό ή μεσαίο τακούνι.
  • Οι παντελόνες αποτελούν must have φθινοπωρινό κομμάτι για κάθε γυναικεία ντουλάπα αλλά και για τα office looks σας. Συνδυάστε τις παντελόνες με γόβες, ένα χρωματιστό σακάκι ή μία cropped ζακέτα.
  • Τα μακριά αλλά και τα κοντά γιλέκα αποτελούν μία δυνατή επιλογή για κάθε μέρα και φοριούνται τόσο με τα πουκάμισά σας όσο και με τα t-shirts σας δημιουργώντας πιο μοντέρνα office σύνολα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT