Τα 5 πιο hot παπούτσια της σεζόν!

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αλήθεια είναι πως κάθε γυναίκα αγαπάει να αγοράζει νέα ζευγάρια παπούτσια για τη γκαρνταρόμπα της αλλά αν αυτά δεν είναι αρκετά άνετα για να τα φοράει συχνά, ξεχνιούνται για λίγο καιρό στα πίσω ράφια της παπουτσοθήκης. Γι’ αυτό, λοιπόν, αυτό το φθινόπωρο επενδύστε σε κομμάτια που συνδυάζουν άνεση, στιλ και θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τα πιο stylish looks.

Οι μπαλαρίνες ή τα slippers αποτελούν ιδανική επιλογή για κάθε ώρα της μέρα όπως και τα ankle boots. Και τα δύο ζευγάρια μπορείτε να τα φορέσετε με φούστα, παντελόνι αλλά και φόρεμα και επιπλέον ταιριάζουν σε πολλά διαφορετικά στιλ. Διάλεξε passepartout κομμάτια σε μαύρο, γκρι ή ταμπά, ενώ αν θέλετε να κάνετε τη διαφορά προτιμήστε χρώμα, prints ή suede ύφασμα.

Τα αγαπημένα και διαχρονικά sneakers βρίσκονται πάντα στη λίστα με τα παπούτσια κάθε σεζόν κι έτσι δεν θα μπορούσαν να λείπουν από αυτό το φθινόπωρο. Συνδυάστε τα με casual σύνολα, αλλά και με ένα δερμάτινο mini φόρεμα για να δημιουργήσετε ένα ενδιαφέρον look.

Οι ψηλές μπότες, φλατ ή ψηλοτάκουνες, έχουν επανέλθει δυναμικά και φοριούνται το πρωί στο γραφείο όσο και το βράδυ στις βόλτες σας. Είναι σημαντικό να επιλέξετε το ζευγάρι που θα κολακεύει τη σιλουέτα σας και τα πόδια σας δίνοντας μεγάλη προσοχή στο ύψος τους.

Τέλος, μην ξεχάσετε να επενδύσετε σε ένα ζευγάρι oxford shoes ανδρικού τύπου που δίνουν στιλ σε κάθε σας look. Συνδυάζονται με cropped παντελόνια και φορέματα εξίσου σωστά. Διαλέξτε ένα κλασικό ζευγάρι σε μαύρο χρώμα με κορδόνια ή προτιμήστε ένα πιο ιδιαίτερο με αγκράφες.

Τα 5 πιο hot παπούτσια της σεζόν!-1

Καλογήρου Private Label 159 Ευρώ

Τα 5 πιο hot παπούτσια της σεζόν!-2

Modcloth.com 32 Ευρώ

Τα 5 πιο hot παπούτσια της σεζόν!-3

Uterque 145 Ευρώ

Διαβάστε περισσότερα εδώ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT