Μικρό μαύρο φόρεμα: Πώς θα το φορέσετε με στιλ

Μικρό μαύρο φόρεμα: Πώς θα το φορέσετε με στιλ

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το μικρό μαύρο φόρεμα είναι διαχρονικό, μία κλασική επιλογή για τη γκαρνταρόμπα κάθε γυναίκας που σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε τα πιο στιλάτα σύνολα για κάθε ώρα της μέρας.

Το πιο σημαντικό είναι να βρείτε το σχέδιο και το μήκος που σας ταιριάζει κι αναδεικνύει κάθε σημείο της σιλουέτας σας, ενώ αντίστοιχα καμουφλάρει τις μικρές σας ατέλειες. Διαλέξτε ένα φόρεμα σε ίσια ή κλος γραμμή για κομψά office looks ή βραδινές εμφανίσεις ή προτιμήστε ένα shirt dress για πιο άνετα και casual σύνολα.

4 διαφορετικοί τρόπους για να συνδυάσετε το μικρό μαύρο σας φόρεμα αυτό το φθινόπωρο:

1. Διαλέξτε ένα mini φόρεμα δερμάτινο ή μάλλινο και συνδυάστε το με τα αγαπημένα σας sneakers, ένα μοντέρνο πανωφόρι και μία άνετη backpack. Προσθέστε γυαλιά ηλίου και σκούφο και είστε έτοιμη για βόλτες στους δρόμους της πόλης!

2. Συνδυάστε το βασικό σας κομμάτι με ένα ζευγάρι ankle boots, μία κάπα ή poncho και κρατήστε ένα printed τσαντάκι ώμου που θα δώσει στιλ στο look σας.

3. Φορέστε το φόρεμά σας με μπαλαρίνες, την κλασική σας καμπαρντίνα σε μπεζ απόχρωση ή άλλο χρώμα και προσθέστε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια όπως και μία κομψή handbag.

4. Διαλέξτε ένα φόρεμα σε ίσια γραμμή και συνδυάστε το με γόβες κι ένα σακάκι για να πετύχετε ένα κομψό office look. Συμπληρωστε το σύνολό σας με ένα statemet κολιέ ή ένα αξεσουάρ για τα μαλλιά.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT