Tips για να αναδείξετε τη βάση στο μακιγιάζ σας

Tips για να αναδείξετε τη βάση στο μακιγιάζ σας

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν η επιδερμίδα σας δεν δείχνει τόσο λαμπερή, ένα από τα καλύτερα εργαλεία σας για να την φωτίσετε είναι το μακιγιάζ σας. Αυτό το βασικό εφόδιο ομορφιάς μπορεί να καταπολεμήσει τα πάντα, από το ξηρό δέρμα, μέχρι την χλωμή απόχρωση. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μερικές γρήγορες αλλαγές στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σας.

Δείτε πώς μπορείτε να αναδείξετε τη βάση στο μακιγιάζ σας:

  • Aν έχετε ξηρό δέρμα πρέπει να πάρετε ένα ενυδατικό foundation, ενώ αν έχετε λιπαρή επιδερμίδα το προϊόν δεν πρέπει να είναι πολύ λιπαρό.
  • Υπάρχουν προϊόντα που μπορούν να δώσουν καλή κάλυψη και ομοιόμορφο αποτέλεσμα και ταυτόχρονα να ταιριάζουν σε όλους τους τύπους δέρματος -όπως όσα έχουν υφή ‘σαντιγί’ ή αλλιώς τα whipped creme. Έτσι δεν θα έχετε ημιμάτ αποτέλεσμα, ενώ είναι ενυδατικό και δεν αφήνει γυαλάδα.

  • Ο καλύτερος τρόπος για να απλώσετε το foundation είναι με τα χέρια σας ώστε να έχετε απόλυτο έλεγχο της κάλυψης που θέλετε να πετύχετε. Αν χρησιμοποιήσετε πινέλο θα έχετε ένα λιγότερο έντονο και πιο ανάλαφρο αποτέλεσμα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT