Θα ασχοληθεί η Angelina Jolie με την πολιτική;

Θα ασχοληθεί η Angelina Jolie με την πολιτική;

2' 48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ηθοποιός, σκηνοθέτης, σύζυγος, μητέρα 6 παιδιών και φιλάνθρωπος. Η Angelina Jolie έχει πολλούς ρόλους και φαίνεται ότι είναι επιτυχημένη σε όλους. Μήπως ήρθε η ώρα να ασχοληθεί με κάτι τελείως διαφορετικό για να δοκιμάσει τον εαυτό της σε ακόμα μια πρόκληση; H 39χρονη ηθοποιός σε μια αποκαλυπτική της συνέντευξη στο αμερικάνικο περιοδικό Vanity Fair μίλησε για τη ζωή μετά τον γάμο της με τον Brad Pitt, για τη νέα τους ταινία αλλά και για το εάν σκέφτεται να ασχοληθεί με την πολιτική.

Η Angelina έχει κάνει σκοπό της ζωής της τη φιλανθρωπία, όμως, όπως αποκαλύπτει είναι ‘ανοιχτή’ στο να κάνει μια νέα καριέρα στην πολιτική: «Όταν δουλεύεις ως φιλάνθρωπος έχεις συναίσθηση ότι πρέπει να υπολογίζεις και την πολιτική. Γιατί εάν θέλεις να κάνεις μια δραστική αλλαγή, τότε έχεις μεγάλη ευθύνη. Ειλικρινά δεν ξέρω με ποια ιδιότητα θα ήμουν πιο χρήσιμη. Έχω συναίσθηση ποιο είναι το επάγγελμά μου και αυτό θα το έκανε λιγότερο πιθανό» είπε η ηθοποιός προσθέτοντας βέβαια ότι ‘είμαι ανοιχτή’ να ασχοληθεί κάποια στιγμή με την πολιτική.

Ο πρόσφατος γάμος της με τον Brad Pitt μετά από τόσα χρόνια συμβίωσης άλλαξε τη ζωή του ζευγαριού προς το καλύτερο. Όπως λέει η όμορφη ηθοποιός η σχέση τους «είναι διαφορετική. Είναι ωραίο να είσαι σύζυγος», δεδομένου ότι ήταν κάτι που ήθελαν πολύ και τα παιδιά τους. Τα 6 παιδιά της οικογένειας, μάλιστα, έγραψαν τους όρκους που έδωσε το ζευγάρι στην γαμήλια τελετή, στους οποίους υποσχέθηκαν να ζητούν πάντα ‘συγγνώμη’ κάθε φορά που μαλώνουν, αν και όπως τονίζει η Jolie- ποτέ δεν έχει καυγαδίσει με τον Pitt. Το ζευγάρι φαίνεται ότι έχει βρει το μυστικό ενός ευτυχισμένου γάμου παρά την πολύπλοκη ζωή τους με τις πολλές ώρες εργασίας και τη δημοσιότητα. Μάλιστα, δεν δίστασαν να κάνουν ακόμα μια ταινία μαζί στην οποία θα πρωταγωνιστεί ο Brad και θα σκηνοθετεί η Angelina. Η ταινία ‘By the Sea’, παρουσιάζει ένα παντρεμένο ζευγάρι με προβλήματα, μια ιστορία που όχι μόνο δεν τους φόβισε παρά τα σχόλια των φίλων τους ότι «είναι τρελοί» που δοκιμάζουν κάτι τέτοιο, αλλά ενδέχεται αν τους φέρει ακόμα πιο κοντά.

Η Angelina Jolie έχει αποδείξει ότι θέλει να παίρνει επαγγελματικά ρίσκα και να δοκιμάζει τον εαυτό της σε νέα projects. Η επερχόμενη ταινία της «Unbroken» παρουσιάζει τη ζωή του Louis Zamperini του αθλητή που συμμετείχε στους Ολυμπιακούς αγώνες  το 1936 στο Βερολίνο και αργότερα έγινε ήρωας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Η Jolie γνώρισε τον Zamperini και πέρασε μαζί του τις τελευταίες μέρες της ζωή του, αλλά, όπως λέει, πρόλαβε να του δείξει τις πρώτες σκηνές της ταινίας: «Ήταν πολύ συγκινητικό να βλέπεις κάποιον να παρακολουθεί τη ζωή του σε ταινία, κάποιον τόσο δυνατό σωματικά που βρίσκεται στη φάση που ο οργανισμός του τον εγκαταλείπει. Κι όμως γελάσαμε μαζί και μιλούσαμε για τη μητέρα του. Όντας ένας άνθρωπος με πίστη, μιλούσε για όλους αυτούς που πίστευε ότι θα συναντούσε μετά τον θάνατό του. Αυτό ήταν κάτι που θα του έδινε ηρεμία. Μετά από μια ζωή που συνέχεια αγωνιζόταν, θα μπορούσε επιτέλους να ξεκουραστεί». Η νέα σκηνοθετική προσπάθεια της Angelina έχει ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον του κοινού και των κριτικών ενώ και η νέα της συνεργασία με τον Brad Pitt -που είναι και η πρώτη μετά το γάμο τους- δείχνει ότι η Jolie έχει πάρει στα σοβαρά το νέο της ρόλο ως σκηνοθέτις. Όσο για την ενασχόλησή της με την πολιτική αναμένεται να αποδειχτεί αν θα αποφασίσει να βρεθεί πίσω ή μπροστά από τις κάμερες.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT