Κομψές εμφανίσεις με stylish φλατ παπούτσια!

Κομψές εμφανίσεις με stylish φλατ παπούτσια!

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα φλατ παπούτσια είναι χωρίς αμφιβολία το κομμάτι της γυναικείας ντουλάπας που συνδυάζει άνεση, στιλ και φοριέται όλες τις ώρες της μέρας. Ένα ζευγάρι μπαλαρίνες, μοκασίνια, slippers ή oxford shoes μπορεί εύκολα να πρωταγωνιστήσει στα καθημερινά σας look χωρίς να χάσετε καθόλου το στιλ σας. Άλλωστε είναι λογικό να μην έχουμε όλες τις μέρες της βδομάδας τη διάθεση να φορέσουμε τακούνια. Συνδυάστε τα αγαπημένα σας φλατ παπούτσια με 5 διαφορετικά outfits για να είστε stylish κάθε στιγμή.

1. Φορέστε τις χρωματιστές μπαλαρίνες σας με ένα mini φόρεμα και προσθέστε μία φαρδιά ζακέτα, ένα statement κόσμημα και μία τσάντα ταχυδρόμου.

2. Συνδυάστε τα oxford shoes σου με ένα cropped παντελόνι ανδρικού τύπου, ένα πουκάμισο μονόχρωμο ή με prints και ολοκληρώστε το look με μία κλασική καμπαρντίνα. Ένας χρωματιστός φάκελος είναι το σωστό αξεσουάρ για να συμπληρώσετε το σύνολό σας πρωί και βράδυ.

3. Τα printed slippers σου μπορούν να συνδυαστούν με μία μοντέρνα σαλοπέτα κι ένα μονόχρωμο poncho ή μία κάπα. Για να είστε άνετη όλες τις ώρες κράτησε μία backpack.

4. Αν σας αρέσουν τα ιδιαίτερα mix and match σύνολα φορέστε μία mini φούστα με τα ασπρόμαυρα brogues σας κι ένα φούτερ με prints. Ένα μοντέρνο τσαντάκι ώμου είναι το αξεσουάρ που θα αναδείξει το look σας.

5. Για ένα άνετο casual outfit συνδυάστε το τζιν σας με μπαλαρίνες, ένα μακρύ πουλόβερ κι ένα κομψό πλατύγυρο καπέλο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT