Μανικιούρ: Πώς να αντιμετωπίσετε τα πιο συχνά προβλήματα

Μανικιούρ: Πώς να αντιμετωπίσετε τα πιο συχνά προβλήματα

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όλες οι γυναίκες θέλουμε να έχουμε περιποιημένα άκρα χωρίς να χαλάμε πολλά λεφτά ωστόσο αυτό δεν είναι πάντα εφικτό, καθώς όλο και κάποιο πρόβλημα παρουσιάζεται την ώρα που κάνουμε μανικιούρ. Ευτυχώς, υπάρχουν λύσεις για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε κάθε φορά που περιποιούμαστε τα νύχια μας.

1.Παχύρρευστο βερνίκι

Αν το βερνίκι σας είναι ιδιαίτερο παχύρρευστο και είναι καινούριο χρησιμοποίησε μερικές σταγόνες ασετόν για να το αραιώσετε. Αν πάλι είναι παλιό τότε μάλλον ήρθε η ώρα να πεταχτεί.

2.Νύχια που ξεφλουδίζουν

Αν βάφετε τα νύχια σας πολύ συχνά ή δεν ακολουθείτε μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή, τότε είναι πολύ πιθανό να έχετε ξεφλουδισμένα νύχια. Αυξήστε την ποσότητα ασβεστίου που λαμβάνετε καθημερινά και χρησιμοποιήστε ένα βερνίκι θρέψης για τα νύχια. Μην ξεχνάτε ποτέ την ειδική βάση πριν βάψετε τα νύχια σας!

3. Μανό που ξεθωριάζει γρήγορα

Εάν το μανό που έχετε ξεθωριάζει γρήγορα ή μετά από 2-3 μέρες αρχίζει να φεύγει τότε καλό είναι να περνάτε ένα top coat κάθε φορά που κάνετε μανικιούρ. Αν έχετε θέλετε να περάσετε μια ακόμα στρώση πάνω από το μανικιούρ σας ενώ δεν έχετε το ίδιο βερνίκι περάστε πάνω από το ξεθωριασμένο μανό ένα διάφανο ή σε παρεμφερές χρώμα μανό με glitter. Θα καλύψει τις ξεφτισμένες άκρες και θα δώσει άλλο στιλ στο μανικιούρ σας.

4.Μανό που αργεί να στεγνώσει

Όταν βιάζεστε και το μανό αργεί να στεγνώσει, βάλτε τα χέρια σας σε κρύο νερό για τρία λεπτά. Μόλις τα βγάλετε το βερνίκι θα είναι σκληρό σαν πέτρα.

5.Παρανυχίδες

Μην τραβάτε τις παρανυχίδες για να μην μολυνθεί η περιοχή. Αν σας ενοχλούν, προσπαθήστε να τις αφαιρέσετε προσεκτικά με έναν νυχοκόπτη ή ένα ψαλιδάκι νυχιών.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT