Χρωματιστά παλτό για κομψές εμφανίσεις

Χρωματιστά παλτό για κομψές εμφανίσεις

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όσο ο καιρός χαλάει τόσο πέφτει και η διάθεσή μας και το μόνο που θέλουμε είναι να φοράμε ζεστά παλτό, μακριές ζακέτες και ρούχα που μας βοηθάνε να δημιουργήσουμε τα πιο cozy σύνολα. Λίγο χρώμα στα καθημερινά σας look θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε την καλύτερη διάθεση απ’ τη μια στιγμή στην άλλη και θα σας φτιάξουν αυτόματα το κέφι.

Ο πιο εύκολος τρόπος για να το πετύχετε είναι να φορέσετε ένα χρωματιστό πανωφόρι και ειδικά ένα παλτό που θα σας κρατάει ζεστή όλες τις ώρες της μέρας. Διαλέξτε το αγαπημένο σας χρώμα ή εκείνο που ταιριάζει στο στιλ σας και συνδυάστε με τον καλύτερο τρόπο τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας.

Προιμήστε ένα φωτεινό κίτρινο, κόκκινο ή μπλε για τις casual εμφανίσεις σας ή επιλέξτε παστέλ αποχρώσεις που κάνουν τα σύνολά σας να δείχνουν φρέσκα και μοντέρνα. Μία καλή επιλογή είναι και τα prints που δίνουν στιλ σε κάθε σας εμφάνιση και αναδεικνύουν τα πρωινά αλλά και βραδινά σας σύνολα.

Χρωματιστά παλτό για κομψές εμφανίσεις-1

Sisley 139 Ευρώ

Χρωματιστά παλτό για κομψές εμφανίσεις-2

Benetton 139 Ευρώ

Χρωματιστά παλτό για κομψές εμφανίσεις-3

Etoile Isabel Marant 340 Ευρώ

Διαβάστε περισσότερα εδώ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT