Tips για λαμπερή και φρέσκια επιδερμίδα κάθε μέρα

Tips για λαμπερή και φρέσκια επιδερμίδα κάθε μέρα

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η καθημερινή φροντίδα και περιποίηση είναι το Α και το Ω για ένα φρέσκο και λαμπερό πρόσωπο. Για να έχετε κάθε μέρα μια λαμπερή και φρέσκια επιδερμίδα πρέπει να ακολουθήσετε μια ρουτίνα ομορφιάς ώστε να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Μυστικά ομορφιάς για να έχετε λαμπερό πρόσωπο 24 ώρες το 24ωρο:

Καθαρισμός: O καθαρισμός είναι το πρώτο σημαντικό βήμα που πρέπει να περιλαμβάνει η ρουτίνα ομορφιάς σας!  Ανακαλύψτε το ιδανικό για το δέρμα σας γαλάκτωμα, αφρό ή lotion και πλύντε το πρόσωπό σας με μαλακές, κυκλικές κινήσεις.

Απολέπιση: Η απολέπιση είναι μία διαδικασία την οποία πρέπει οπωσδήποτε να πραγματοποιείτε τουλάχιστον μία φορά το μήνα. Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και βοηθάει να απορροφηθεί καλύτερα η ενυδατική σας κρέμα. Εφαρμόστε ένα απολεπιστικό scrub μία φορά την εβδομάδα και σταδιακά θα δείτε διαφορά. Προσέξτε ώστε να μην κάνετε απολέπιση πολύ συχνά, καθώς η επιδερμίδα σας θα βρίσκεται περισσότερο εκτεθειμένη σε μικρόβια.

Η ενυδατική σας κρέμα δεν θα πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ σας πρωί και βράδυ. Είναι το προϊόν που δεν πρόκειται να αποχωριστείτε ούτε στιγμή καθώς σας προσφέρει την προστασία και τη φροντίδα που χρειάζεστε.

Τα καλλυντικά με θεραπευτική δράση, όπως είναι lotions, serums, anti-spot κρέμες κατέχουν μία εξίσου σημαντική θέση στο ντουλάπι του μπάνιου σας. Βρείτε τα κατάλληλα για την επιδερμίδα σας και το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε για να έχετε πάντα λαμπερό πρόσωπο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT