Beauty tricks για να φαίνεται η μύτη σας μικρότερη

Beauty tricks για να φαίνεται η μύτη σας μικρότερη

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι διάσημοι beauty artists λένε πως το μακιγιάζ δεν είναι μία απλή διαδικασία αλλά τέχνη. Κι έχουν δίκιο. Μπορείτε με απλά βήματα και λίγα προϊόντα τόσο να τονίσετε τα δυνατά σημεία του προσώπου αλλά και να κρύψετε κάποια άλλα. Ένα από αυτά που πολλές από εμάς θα θέλαμε να «καμουφλάρουμε» είναι η μύτη μας.

Πως τοποθετείτε το foundation:

Θα χρειαστείτε δύο foundation. Το ένα θα είναι αυτό που χρησιμοποιείτε καθημερινά και το άλλο θα είναι σε μία πιο σκούρα απόχρωση-δηλαδή αυτό που είχατε το καλοκαίρι.

Απλώστε το πιο ανοιχτό foundation σε όλο το πρόσωπο σαν να βάφεστε κανονικά. Στη συνέχεια…

  • αν έχετε φαρδιά μύτη απλώστε το σκούρο foundation στα πλαϊνά της μύτης. Στη συνέχεια, βάλτε στη μπροστινή επιφάνεια της μύτης λίγη bronze πούδρα ώστε να τονιστεί το κόκαλο. Με τη συγκεκριμένη φωτοσκίαση η μύτη σας θα δείξει πιο μακρόστενη και όχι τόσο φαρδιά.

  • αν έχετε μακριά μύτη, τότε θα κάνετε το αντίθετο. Θα βάλετε δηλαδή το σκούρο foundation στο κόκαλο της μύτης και θα τονίσετε τα πλαϊνά με λίγη bronze πούδρα.

Tip: Την παραπάνω διαδικασία μπορείτε να κάνετε και με πούδρα αντί για  foundation.

Όσον αφορά στο υπόλοιπο μακιγιάζ:

Σκεφτείτε πως για να καμουφλάρετε το σημείο που θέλετε πρέπει να τονίσετε ένα άλλο. Δώστε, λοιπόν, έμφαση στα μάτια ή τα χείλη σας αποφεύγοντας όμως τις υπερβολές. Προτιμήστε είτε να τονίσετε τα μάτια σας κάνοντας μία έντονη γραμμή eyeliner είτε να κεντρίσετε όλα τα βλέμματα με ένα σκούρο κραγιόν.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT