Οι «μαθήτριες» της Olympia Le-Tan

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η σχεδιάστρια που πρόσθεσε ανατροπή, χιούμορ και νοσταλγία στον πολυτελή μικρόκοσμο των clutch bags, προτείνοντας τσαντάκια που παραπέμπουν σε εξώφυλλα αγαπημένων βιβλίων, παρουσίασε αυτόν το μήνα μια γυναικεία συλλογή ρούχων στο Lycée Henri IV -ένα από τα αυστηρότερα σχολεία του Παρισιού-, στην οποία το παιχνιδιάρικο ύφος και η girlie διάθεση είχαν τον πρώτο λόγο.

H Le-Tan μετέφερε το χιούμορ που χαρακτηρίζει τα αξεσουάρ της και στην πασαρέλα, όπου τα μοντέλα εμφανίστηκαν σαν «άτακτες» μαθήτριες κάποιου φανταστικού κολεγίου, με κάλτσες μέχρι το γόνατο, γραβάτες, μονογράμματα κεντημένα σε φορέματα και ponytails.

Οι «μαθήτριες» της Olympia Le-Tan-1

Ενδιαφέρον είχε και η εκδοχή της φούστας pencil, την οποία η σχεδιάστρια παρουσίασε με prints από μολύβια, ενώ οι έντονες ρίγες, τα μεγάλα κουμπιά, τα oversized σακάκια και τα καυτά mini έδιναν μια πιο sexy διάθεση στο κολεγιακό look.

Οι «μαθήτριες» της Olympia Le-Tan-2

Από τη συλλογή δεν έλειψαν φυσικά και τα ιδιαίτερα αξεσουάρ της Olympia Le-Tan. Σχολικά βιβλία, μολυβοθήκες και υδρόγειες σφαίρες που έμοιαζαν βγαλμένες από μάθημα γεωγραφίας μετατράπηκαν σε παιχνιδιάρικα clutches, ενώ τα καπέλα με τις μεταξωτές φάσες και οι ζώνες με το μονόγραμμα της δημιουργού ολοκλήρωναν τις εμφανίσεις.

Οι «μαθήτριες» της Olympia Le-Tan-3

Και για όσους το μήνυμα δεν ήταν αρκετά ξεκάθαρο, η Le-Tan χαιρέτησε το κοινό της μπροστά από ένα σχολικό πίνακα που έγραφε με κιμωλία «We don’t need no education».

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT