Τα πιο κομψά fashion items της σεζόν

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα κλασικά και διαχρονικά κομμάτια έχουν σίγουρα μία σημαντική θέση στη γκαρνταρόμπα κάθε γυναίκας κι αυτό γιατί είναι ρούχα που μπορείς να χρησιμοποιείτε σε κάθε σας σύνολο και παράλληλα σας δίνουν τη δυνατότητα να πετύχετε stylish casual looks. Είναι μία καλή ιδέα να επενδύσετε σε αυτά, καθώς είναι passepartout και θα σας βγάλουν από τη δύσκολη θέση.

8 κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σας:

1. Denim jacket

Το κλασικό τζιν jacket ή ένα πιο μοντέρνο με διακοσμητικά στοιχεία ή ιδιαίτερες λεπτομέρειες συνοδεύει με επιτυχία κάθε εμφάνισή σaw. Συνδυάστε το με φορέματα, midi φούστες, πουκάμισα και ολόσωμες φόρμες ή με ένα πιο σκούρο τζιν παντελόνι για ένα double denim look.

2. Μαύρο skinny παντελόνι

Είναι το παντελόνι που κολακεύει κάθε σιλουέτα, αρκεί να βρείτε εκείνο που σας ταιριάζει. Φορέστε το σε casual ή πιο formal εμφανίσεις και προσθέστε μοντέρνο top κι αξεσουάρ.

3. Lingerie top

Είτε το φορέσετε με το αγαπημένο σας τζιν, είτε με μία midi pencil φούστα, το lingerie top θ’ αναδείξει τη θηλυκή σας πλευρά με τον καλύτερο τρόπο. Για πανωφόρι διαλέξτε μία cozy ζακέτα ή ένα δερμάτινο jacket.

4. Μαρινιέρα

Το κλασικό ριγέ μοτίβο φοριέται κάθε εποχή και συνδυάζεται με denim αλλά και άλλα υφάσματα.

5. Καμπαρντίνα

Σε μπεζ απόχρωση αποτελεί το πανωφόρι που ταιριάζει με κάθε ρούχο της ντουλάπας σου. Φορέστε τη το πρωί στο γραφείο αλλά και σε μία βραδινή σας έξοδο.

6. Μονόχρωμα t-shirts

Είναι κομμάτια passepartout που μπορείτε να φορέσετε με πολλά bottoms. Προτιμήστε τα πιο ουδέτερα χρώματα, όπως λευκό, μαύρο, γκρι ή σκούρο μπλε.

7. Καρό πουκάμισα

Μερικές grunge πινελιές δίνουν στιλ σε κάθε σας look. Προτιμήστε μεγάλα ή μικρά καρό μοτίβα και δημιουργήστε τις πιο μοντέρνες mix and match εμφανίσεις.

8. Parka

Το υφασμάτινο παλτό ή το μακρύ μπουφάν που τις περισσότερες φορές έχει εσωτερική επένδυση είναι ζεστό αλλά και άνετο. Φορέστετο όλες τις ώρες και δημιουργήστε τα πιο ξεχωριστά street outfits.

Δείτε περισσότερα εδώ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT