Μυστικά ομορφιάς για τέλειο μακιγιάζ και μαλλιά

Μυστικά ομορφιάς για τέλειο μακιγιάζ και μαλλιά

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μερικές φορές που ετοιμάζουμε το μακιγιάζ μας ή τα μαλλιά μας για ένα ραντεβού δημιουργούνται προβλήματα που μπορεί να μας ταλαιπωρήσουν, όπως γυαλάδα στο πρόσωπο που δεν μπορούμε να καλύψουμε, μαλλιά που δεν στρώνουν αλλά και ξερή επιδερμίδα που δεν επιτρέπει σωστή εφαρμογή του foundation. Δείτε πώς μπορείτε να δώσετε λύση και να κάνετε ένα τέλειο μακιγιάζ για την βραδινή σας έξοδο ή την απογευματινή σας βόλτα.

Βάση

«Προσθέτοντας αλόη στο foundation επιτυγχάνεις μια εύκολη εφαρμογή», λέει ο makeup artist Brett Freedman, ο οποίος έχει βοηθήσει star, όπως η Vanessa Hudgens και η Leighton Meester να δείχνουν εκθαμβωτικές. «Αναμείξτε το αγαπημένο σας foundation με ελάχιστη αλόη και στη συνέχεια απλώστέ το. Εναλλακτικά, μπορείτε να βάλετε το foundation αμέσως μόλις απλώσετε την αλόη και θα είστε έτοιμες» αποκαλύπτει.

Ελαιόλαδο και ομορφιά

Αν έχετε άγριες μπούκλες, δοκιμάστε να αναμείξετε ελάχιστη ποσότητα λαδιού με την κρέμα styling που χρησιμοποιείς. Οι μπούκλες σας θα αποκτήσουν λεία υφή και ασυναγώνιστη λάμψη. Άλλη μία χρήση τους ελαιόλαδου είναι πως μπορείτε να αφαιρέσετε με αυτό και τα πιο δύσκολα κατάλοιπα μακιγιάζ ματιών. Όταν ξεβαφτείτε με ελαιόλαδο, βεβαιωθείτε ότι δεν έχει μείνει καθόλου λάδι, περνώντας το σημείο με λίγο βαμβάκι βουτηγμένο σε νερό.

Φρύδια

Το σχήμα των φρυδιών είναι καθοριστικό για κάθε πρόσωπο. Αν έχετε λεπτά φρύδια, αφήστε τα να μεγαλώσουν ή “γεμίστε” τα με σκιά φρυδιών για πιο τολμηρό και σαγηνευτικό βλέμμα. TIP: Μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε ένα μολύβι φρυδιών 2 με 3 τόνους πιο ανοιχτό από το χρώμα της βάσης σας για να μαλακώσετε το βλέμμα σας.

Γυαλάδα

Για να διατηρήσει τη γυαλάδα υπό έλεγχο, ο Artistic Director της Revlon, Gucci Westman, χρησιμοποιεί στυπόχαρτο. Δεν είναι όμως αυτό το πιο περίεργο κόλπο, αφού όπως αποκαλύπτει ίδιος, απλώνει λίγο αποσμητικό κάτω από την περιοχή των ματιών και στη ζώνη Τ, για να μειώσει τη γυαλάδα!

Διαβάστε περισσότερα εδώ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT