Μπότες και μποτάκια για stylish εμφανίσεις

Μπότες και μποτάκια για stylish εμφανίσεις

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν έχετε βρεθεί κι εσείς με ένα ζευγάρι πάνινα παπούτσια μέσα στη βροχή Νοέμβρη μήνα, τότε σίγουρα ξέρετε πως για το φθινόπωρο και τον χειμώνα μάλλον πρέπει να βρείτε ένα ζευγάρι μπότες ή μποτάκια που θα σας εξασφαλίζει άνεση, στιλ, ζεστασιά και προστασία από τα καιρικά φαινόμενα. Οι μπότες και τα μποτάκια είναι ό,τι τα πάνινα παπούτσια για τις ηλιόλουστες μέρες. Το απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε περιποιημένη, καλόγουστη και μοντέρνα σας εμφάνιση.

Διαλέξτε φλατ μποτάκια ή ankle boots με τακούνι, μπότες με καπιτονέ ύφασμα ή ένα ζευγάρι γαλότσες κι ολοκληρώστε με επιτυχία κάθε σας look.

Η μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και χρώματα θα σας δώσει τη δυνατότητα να ανακαλύψετε τα κομμάτια που ταιριάζουν στο στιλ σας και να δημιουργήσετε σύνολα για κάθε ώρα της μέρας. Φορέστε την pencil φούστα σας με ψηλοτάκουνα ankle boots σε μαύρο ή ταμπά χρώμα, ενώ για μία εμφάνιση με μερικές rock πινελιές προτιμήστε ένα ζευγάρι biker boots.

Οι over-the-knee μπότες είναι άκρως θηλυκές και sexy και μπορείτε να τις συνδυάσετε με skinny τζιν ή με ένα mini φόρεμα. Φροντίστε μόνο να κρατήσετε την ισορροπία για να πετύχετε ένα καλόγουστο αποτέλεσμα.

Μπότες και μποτάκια για stylish εμφανίσεις-1

Michael Kors 275 Ευρώ

Μπότες και μποτάκια για stylish εμφανίσεις-2

Steve Madden 99 Ευρώ

Μπότες και μποτάκια για stylish εμφανίσεις-3

Clarks 149 Ευρώ

Δείτε περισσότερα εδώ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT