Μετά το ‘να ζήσετε’… έρχεται η πραγματικότητα!

Μετά το ‘να ζήσετε’… έρχεται η πραγματικότητα!

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πιο συγκινητικό και ίσως το πιο ρεαλιστικό video για τη ζωή μετά το γάμο όπως την βλέπουν οι άντρες δημιούργησαν οι Yonni Aroussi και Ben Genislaw, απόφοιτοι της σχολής Bezalel Academy of Art and Design του Ισραήλ. Το animation Με τίτλο ‘Happily Ever After’ ξεκινά με χαμόγελο και καταλήγει σε συγκίνηση παρουσιάζοντας ένα ζευγάρι που μόλις μετακόμισε μαζί στο ίδιο σπίτι.

Ένα χρωματιστό και ερωτευμένο ζευγάρι μεταφέρει τις κούτες στο νέο του διαμέρισμα, περνάει υπέροχα και κάνει σχέδια για το μέλλον. Μετά έρχεται ο γάμος, τα παιδιά, οι υποχρεώσεις και τα γεράματα. Μια ζωή κουραστική, με περισσότερες άσχημες στιγμές από ότι ευτυχισμένες και πολύ ‘τρέξιμο’ για τους πρωταγωνιστές. Το εξαιρετικό αυτό video μας αφήνει μια γλυκόπικρη αίσθηση και ένα σημαντικό ερώτημα: Αν είχατε την ευκαιρία να γυρίσετε το χρόνο πίσω, σε εκείνη τη στιγμή που κάνατε το πρώτο σας βήμα στη νέα σας ζωή με το σύντροφό σας θα κάνατε διαφορετική επιλογή ή θα θέλατε να περάσετε τη ζωή σας μαζί του όσο δύσκολη κι αν αναμένεται να είναι;

 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT