Beauty trends: Οι νέες τάσεις του φετινού χειμώνα

Beauty trends: Οι νέες τάσεις του φετινού χειμώνα

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι νέες τάσεις της μόδας στο μακιγιάζ, τα νύχια και τα μαλλιά θα ανανεώσουν το στιλ σας και θα αναδείξουν τη θηλυκότητά σας. Επιλέξτε την τάση που σας ταιριάζει και προσπαθήστε να την εφαρμόσετε στη δική σας προσωπικότητα για να είστε πάντα άψογη και πάντα πιστή στη μόδα.

Μακιγιάζ

•Smoky eyes

Φυσικά και είναι πάντα επίκαιρη τάση και σιγά-σιγά θα την χαρακτηρίζουμε κλασική. Δε μας προδίδει ποτέ, ιδιαίτερα στις πιο ξεχωριστές εμφανίσεις μας. Εκτός απ’ το μαύρο, φέτος επιλέξτε μπορντό, γκρι ή navy.

•Έντονα χείλη

Διαλέξτε τα πιο έντονα κραγιόν σε χειμωνιάτικες αποχρώσεις, αλλά κρατήστε στο συρτάρι σας και ένα πιο γλυκό ροζ ή πορτοκαλί.

•DD κρέμες

Οι BB κρέμες και οι CC είναι χρήσιμες, όμως πλέον υπάρχουν και οι DD που ενυδατώνουν, καλύπτουν και έχουν μεγαλύτερη αντιγηραντική δράση.

•Μπλε σκιά

Το μπλε θα φορεθεί πολύ σε όλες του τις αποχρώσεις. Η Olivia Wilde και η Eva Mendes το έχουν ήδη δοκιμάσει.

Νύχια

•Γεωμετρικά σχέδια

Μία τάση που θα αγαπήσετε. Τα γεωμετρικά σχέδια στα νύχια κερδίζουν τις εντυπώσεις. Ένα ιδιαίτερο look για όλες τις ώρες.

•Μεταλλικές αποχρώσεις

Αν σας αρέσουν τα γυαλιστερά χρώματα στα βερνίκια νυχιών, ήρθε η ώρα να τα τιμήσετε! Δώστε λάμψη στα χέρια σας με μεταλλικές αποχρώσεις ή στρας.

Μαλλιά

•Bob haircut

Το αγαπημένο μας καρέ, ακόμα πιο κοντό. Το έκαναν μόδα πολλές ηθοποιοί και fashion icons. Οι μύτες του καρέ είναι μέχρι τα μάγουλα, ενώ υπάρχει και η παραλλαγή με ασυμμετρίες.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT